Recenzie: Beacon – MORGXN

Recenzie: Beacon - MORGXN

Găsirea voinței de a merge mai departe poate părea imposibilă. Poate părea mai ușor să renunți, că întunericul este tot ce va exista vreodată. Pentru MORGXN, renunțarea nu este o opțiune. Viața are suișuri și coborâșuri, dar speranța este ceea ce ne ține să nu ne destrămăm. Fără speranță, ce ne-ar mai rămâne? Piesa lui MORGXN, Beacon, recunoaște durerea vieții și oferă speranță celor care o simt. Beacon va ajuta să găsim măcar cea mai mică urmă de lumină la capătul tunelului. Odată ce acea lumină este găsită, pare că momentele dificile au meritat lupta. Beacon lui MORGXN este o piesă strălucitoare, plină de lumină și speranță.

MORGXN vrea să fie un far de speranță pentru fanii săi. El știe că viața poate fi grea și atât de mulți oameni se străduiesc să găsească speranța. MORGXN face spațiu pentru cei care au nevoie să găsească lumină și să iasă din întuneric. Beacon este imnul celor care se luptă. El a scris piesa pentru a-și aminti fanii săi că, deși apele pot fi tulburi, există întotdeauna un far care îți arată calea. Piesa are versuri optimiste, cu armonizare vocală care simulează plenitudinea unui cor de biserică. Instrumentalul adaugă un aspect și mai încurajator la această piesă, construind pe strălucirea vocii cu un bass și un pian jubilante. Nu există nicio modalitate de a te simți trist ascultând această piesă. Ea îți umple sufletul de putere. MORGXN nu va permite niciunei persoane să se simtă în jos și această piesă este dovada acestui fapt.

MORGXN este un cântăreț/cântăreață și compozitor născut în Nashville, care își poartă inima pe mânecă. Fiecare piesă este o reflectare a emoțiilor lui în cea mai autentică și relatabilă modalitate. Această autenticitate este ceea ce a atras atât de mulți oameni în muzica lui MORGXN. El a câștigat o urmărire masivă cu muzica sa profund personală și energică. MORGXN și-a început cariera muzicală adoptând un sunet mai energetic. Experimentând cu peisaje sonore ale genurilor precum RnB și Electronic înainte de a găsi punctul perfect în Alt-pop. A făcut valuri de ani de zile și nu pare să se oprească prea curând.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți