Recenzie: Beat Slow – GAELN

Recenzie: Beat Slow - GAELN

Nu este de mirare că tânjim după afecțiune fizică, deoarece eliberează substanțe chimice benefice în creierul nostru, care reduc stresul. Toată lumea știe cât de greu este să fii prins în plasa iubirii. Încerci să-i atragi atenția și te întrebi dacă au aceleași sentimente. Când eforturile tale au succes, este excitant să primești o atingere simplă sau mai mult. Anticiparea este emoționantă. Este ca și cum ai urca încet prima pantă mare a unui roller-coaster. Inima îți bate repede de pură emoție. Odată ce se întâmplă, evident că vrei mai mult. GAELN știe asta și scrie despre toate aceste emoții în noul său single amuzant și dinamic, „Beat Slow”.

Instrumentalul piesei „Beat Slow” se potrivește perfect cu titlul. Piesa vorbește despre iubirea în ritm alert. Nu-i de mirare că linia principală din refren este „nu le putem spune inimilor să bată încet”. Prin urmare, este firesc ca muzica să fie antrenantă. Instrumentația constă într-o chitară electrică jazzy, tobe și voci de fundal. Sună palpitant, la fel cum s-ar auzi dacă inima ta ar bate rapid. Versurile abordează dependența de afecțiunea fizică cu versuri precum „vreau mai mult” și „extaz pur și dulce”. Partea mea preferată este al doilea vers, când afecțiunea este comparată cu o drog, unul bun. Cea mai semnificativă frază în acest sens este „fără cădere sau consecințe neplăcute sau senzația aceea bolnăvicioasă”. Spre finalul piesei, puntea vorbește despre două sentimente contradictorii: dorința de a accelera sau de a savura momentul. În cele din urmă, prima opțiune câștigă. Putem spune cu siguranță că fiecare element al acestei piese ilustrează pasiunea iubirii.

GAELN este un cântăreț, compozitor și multi-instrumentist din Toronto, Canada. Talentul său combină ritmurile pline de suflet și poezia. „Beat Slow” este a doua lansare a sa din 2023 și cel de-al doilea single de pe viitorul său EP, „Old Muse”. Primul single, „Lighthouse”, a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2023. În contrast cu „Beat Slow”, vibe-ul acestei piese este mult mai calm și reflexiv. Cu toate acestea, nu este mai puțin pasional. Versurile vorbesc despre tristețea despărțirii și dorința de a se regăsi unul pe altul. Dacă aceste două piese sunt un indiciu despre ce va urma, știu că întregul EP va fi minunat! Urmați toate rețelele de socializare ale lui GAELN de mai jos pentru a afla mai multe despre el și pentru a fi la curent cu muzica nouă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți