Recenzie: Beautiful Chaos – Molly Baker

Recenzie: Beautiful Chaos - Molly Baker

Dacă sunteți în căutarea unei piese pop catchy pentru a asculta, nu căutați mai departe decât ultimul single al lui Molly Baker, „Beautiful Chaos”. După lansarea single-ului său, „Runaway”, Molly se face cunoscută din nou cu un nou single lansat astăzi! Cu melodii de chitară memorabile, versuri sincere și sunete pop electro amuzante, noul său single are elemente care vor plăcea oricărui fan al muzicii pop. „Beautiful Chaos” este doar cea mai nouă piesă a tinerei artiste și este primul single pe care îl lansează din viitorul său album de debut. Noul single se bazează pe propriile experiențe ale artistei ca studentă de clasa a noua, la care studenții din liceu și tinerii adulți pot să se identifice. Plin de amintiri nostalgice, piesa lui Molly capturează acele prime momente de liceu și sentimentele care vin odată cu ele, pe care multe persoane le-au simțit în acea perioadă. De la anxietatea de a intra în clasă în prima zi și până la îngrijorarea de a se integra, mulți dintre noi își amintesc cum a fost sau vor experimenta acest lucru pentru prima dată. Fiecare trece prin propria versiune de frumos haos în toată viața sa și ultima piesă a lui Molly servește ca un reminder că nu ești singur.

După ce și-a descoperit pasiunea pentru muzică prin serile de open mic și musical-uri, Molly și-a dezvoltat sunetul său unic cu fiecare nouă lansare. Piesele precedente ale lui Molly au fost balade despre relații și, la fel ca această piesă, versurile ei sunt sincere și reflectă trecerea și acceptarea schimbărilor. Noul ei single este o piesă veselă, inspirată de indie-alt, cu o melodie de neuitat și versuri inteligente la care să te aștepți. „Beautiful Chaos” își transportă ascultătorii în primul an de liceu. Artista a spus: „Am agonizat toți în privința asta, dar cu toții am trecut prin primele zile și am găsit grupul nostru și am creat prietenii pe viață”. Noua ei lansare începe cu versurile: „Prima zi din anul întâi, în această atmosferă nouă și stranie, am aproape căzut în plâns și mi-am șters tot rimelul, doi pași înăuntru și deja m-am pierdut”. Versurile lui Molly surprind acele sentimente intense pe care liceul le poate aduce și, pe măsură ce piesa avansează, ea recunoaște și momentele cheie din liceu, precum petrecerea de acasă și meciurile de fotbal. Unul dintre numeroasele puncte culminante ale acestei piese este melodia de chitară contagioasă pe care o auzi în întregul ei, care te duce cu gândul la „Good 4 U” a lui Olivia Rodrigo. Aceasta este o piesă pe care vei dori să o adaugi la lista ta de melodii pop și să o asculți la volum maxim. În calitate de nou ascultător, sunt nerăbdător să aud ce va lansa în continuare!

Molly Baker este o artistă promițătoare în creștere din SUA. Artista tânără a fost implicată în muzică încă de la o vârstă fragedă și și-a împărtășit piesele pop originale pe platforme precum Spotify începând cu anul 2021. Cu o medie de peste 1.600 de ascultători lunar, Molly este bine cunoscută pentru primul ei single, „Go With The Flow”. Într-un timp scurt, ea a câștigat recunoaștere pentru muzica sa de la acea primă lansare acum câțiva ani. Artista pop are acum alte 5 piese originale adăugate în discografia sa, inclusiv cea mai recentă, „Beautiful Chaos”. Pe lângă faptul că este cântăreață, Molly este și o multi-instrumentalistă care cântă la chitară și pian. Inspirația muzicală a lui Molly vine de la artiști precum Olivia Rodrigo, Taylor Swift, Harry Styles și Arctic Monkeys. Molly este activă pe conturile sale de socializare, inclusiv pe YouTube, unde lansează muzică și videoclipuri cu versuri ale cântecelor sale. Cu multă anticipație, Molly are un videoclip premieră pe YouTube pentru noul ei single în ziua lansării, pe care îl puteți găsi pe canalul ei. În prezent, Molly a lucrat din greu la albumul său de debut „Plot Twist”, care va fi lansat în această primăvară. După ce aud prima piesă prezentată, fanii ar trebui să fie entuziasmați să audă mai multe. Pentru mai multe informații despre lansările sale viitoare, verificați rețelele sale de socializare de mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți