Recenzie: Bee Suits – LIJO

Recenzie: Bee Suits - LIJO

Recenzie: „Bee Suits” – LIJO

Cântăreața Artpop LIJO lansează un nou single, „Bee Suits”, care explorează temele identității și validării. Această piesă vorbește despre rescrierea narativului pe care ceilalți l-au creat pentru tine. Indiferent ce cred sau ce spun oamenii, noi știm cine suntem și faptul că suntem confuzi sau greu de definit este un mare compliment. Trebuie să ne eliberăm de griji sau îndoieli cu privire la ceea ce ar putea crede vecinii. Viața autentică și fără scuze este singurul mod de a te elibera. Oamenii își trăiesc întreaga viață urmând sabloanele și făcând ceea ce „trebuie”, și într-o zi se uită în jur și văd un oraș plin de roboți care își ascund plictiseala cu un zâmbet aplicat și cu datoria tacită de a face totul din nou mâine. Ca outsider, înveți cine ești cu adevărat și ce contează cu adevărat. A ține pasul cu vecinii nu face decât să te îndepărteze tot mai mult de adevărata ta persoană și de adevăratele tale pasiuni. Nimeni nu ar trebui să își ceară scuze vreodată pentru a trăi o viață neconvențională de fericire și libertate, iar singura validare de care avem nevoie este de la persoana de dincolo de oglinda.

„Bee Suits” este o melodie diferită pentru solista de avant-pop olandeză LIJO. Aceasta trece de la un sunet ciudat și concentrat la unul ușor și deschis. Ea surprinde aceste teme relevante și recurente în cea mai vibrantă lansare a sa până acum. „Bee Suits” este doar un alt exemplu al talentului și capacității lui LIJO de a fi fluentă în meseria sa. Ea se descurcă ușor într-un nou gen muzical fără să își piardă niciodată inovațiile sale melodice și abordarea literară și colorată a versurilor sale. În melodie și în viață, LIJO nu îi place să fie definită de ceilalți sau de sine însăși, iar acesta este motivul pentru care își ia timp pentru a-și redefini constant sunetul și percepția despre sine. LIJO abordează un paradox atât de important intr-un mod captivant care inevitabil ne va conduce să rescriem povestea noastră și să continuăm să ascultăm melodiile sale.

Artistul de Artpop, LIJO, creează muzică care îi determină pe ascultători să gândească în timp ce dansează și cântă împreună. Crescută într-un sat mic din Olanda, LIJO a învățat singură cum să scrie cântece și să cânte la pian. Cu puține cunoștințe despre muzica pop, ea și-a creat propriul sunet unic care se regăsește în toate lucrările sale. Cunoștințele învățate singură și pasiunea continuă au pus bazele pentru stilul său melodic ciudat și pentru abordarea sa de scriere care schimbă genurile muzicale. După lansarea carierei sale solo, LIJO și-a permis libertatea de a explora elemente electronice în muzica sa. Curiozitatea sa nesfârșită și redefinirea continuă a sa o fac greu de încadrat într-o cutie, iar LIJO va continua să se reinventeze și să se joace cu sunete pentru a ține publicul în suspans și pentru a provoca întrebări despre viață!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți