Recenzie: Before You’re Gone – Sean Doherty

Recenzie: Before You're Gone - Sean Doherty

Recenzie: „Before You’re Gone” – Sean Doherty

Aproape fiecare persoană care a trecut prin dezamăgirea unei despărțiri are pe cineva care i-a scăpat. Imaginează-ți să fii alături de cineva drag și să știi că într-o zi va deveni acea persoană care te va părăsi. Asta exact cântă Sean Doherty în cel mai nou single al său, intitulat „Before You’re Gone”. Sean consideră această piesă ca fiind „un bilet de iubire queer pentru persoana pe care știi că o vei pierde”. Versurile se concentrează puternic pe dorul de cineva înainte ca acea persoană să plece, și te pot readuce imediat în acea stare de spirit, cu o precizie impecabilă, dacă ai trecut prin așa ceva. Este o piesă extrem de conexă, cu versuri dureroase pe care vei dori să le asculți din nou și din nou.

O melodioasă chitară și un sunet aproape ecolizant ne introduc în introducere, iar apoi vocea lui Sean lovește o gamă largă de note în primul vers. Pe măsură ce acest vers continuă, se introduce în fundal un clăpăit ușor, care devine treptat mai prezent până în momentul de respiro chiar înaintea refrenului, când piesa face o mare schimbare. Aici, piesa se concentrează cu adevărat pe vocea lui Sean, care este absolut uimitoare. Lovește o gamă largă de note cu ceea ce pare a fi o ușurință, dar toți știm că este de fapt destul de dificil. A fost o construcție remarcabilă până la refren, când ritmul începe să se accelereze odată cu creșterea pasiunii cu care Sean îi cântă persoanei despre care este această piesă. Suntem scoși din această piesă în același mod în care Sean ne-a adus în refren – vocea lui puternică.

Sean Doherty este un cântăreț, actor și compozitor aspirant. El a scris versurile la fiecare piesă pe care a lansat-o. Originar din Midwest, Sean locuiește acum în orașul New York și a fost acolo de aproximativ opt ani, urmându-și pasiunea pentru muzică și actorie. Auto-denumit „un tenor gay trist pentru închiriere”, una dintre pilonii credinței lui Sean – reflectată în muzica sa – este reprezentarea pozitivă a comunității LGBTQ+. În prezent, Sean lucrează ca swing în turneul Jagged Little Pill. De asemenea, a participat recent la premiera muzicalului Eighty-Sixed, lansată în San Diego. Cu un astfel de început promițător, noi, la Pop Passion, așteptăm cu nerăbdare să vedem cum își va dezvolta cariera Sean.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți