Recenzie: Before You – Tom Grennan

Recenzie: Before You - Tom Grennan

Doar patru piese în albumul său al treilea, și acest cântăreț de muzică pop Tom Grennan a demonstrat deja o gamă variată de sunete, care în general ar apărea în albume întregi ale altor artiști. Dar el mai are încă 13 piese rămase, iar a cincea, „Before You”, duce melodia contagiante a lui Grennan și maximalismul îndrăzneț la un nivel complet nou. Această piesă reprezintă punctul culminant al albumului și are aceleași calități ca cele mai bune cântece ale lui Grennan: o melodie vocală neștearsă, un refren de impact și o paletă sonoră bogată. Ceea ce transformă „Before You” într-o capodoperă a muzicii pop sunt emoțiile pline de intensitate din interpretarea vocalei lui Grennan, care se ciocnește strălucitor cu instrumentația plină de energie. Pe măsură ce Grennan urcă în corul atingător, el rostește cu îndrăzneală fiecare cuvânt euforic. Iubirea și adorația sunt așezate unul peste altul, iar cântărețul își lasă întregul sine să se scufunde în aceste sentimente pentru prima dată.

„Mă gândeam că merg prea repede pentru a mă îndrăgosti.” Pentru Grennan, iubirea nu înseamnă să-ți iei un risc și să accepți potențialul de a fi rănit. El pare puțin auto-depreciativ în această privință („Fără soi, prost, nu știam ce făceam”), dar asta nu umbrește promisiunea de viitor plină de adrenalină. „Nu am avut niciodată pe cineva pentru care să lupt, dar acum o am.” Realizarea că pune totul în această relație vine însoțită de euforia înțelegerii iubirii la un nivel mai profund. Aceasta este o iubire care scoate la iveală o latură nouă a lui, îndrăznindu-și să se arunce cu capul înainte. „Obișnuiam să joc doar pentru a câștiga, acum, draga mea, am totul de pierdut.” Acest lucru clarifică temele mai ample ale albumului referitoare la reconstrucție și începuturi noi. La începutul experienței pozitive de pe „Before You”, înțelegeși absența acesteia până în acel moment.

„What Ifs & Maybes” este al treilea album al lui Tom Grennan, care conține 17 piese, inclusiv „Before You”. Albumul urmează celui de-al doilea album al artistului, „Evering Road”, care a ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie. Cel mai recent album al său include hit-uri precum „Lionheart (Fearless)”, colaborare cu Joel Corry, lansată anul trecut. Acest artist nominalizat la Alternative Rock Act se află într-o perioadă plină de succes după un turneu în arene, care a înregistrat vânzări de peste 180.000 de bilete în Europa. Pozitivitatea sa inspiratoare este evidentă atât în ​​muzica sa, cât și în acțiunile sale (el a asigurat că prețurile biletelor rămân accesibile și nu oferă opțiuni VIP/platină). Odată cu fiecare lansare nouă și încercare creativă, Grennan-și consolidează poziția în fruntea muzicii pop alternative.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți