Recenzie: Begin – Fairlane x Britt Lari

Recenzie: Begin - Fairlane x Britt Lari

Uneori, ca oameni, ne putem simți pierderea identității de sine. Aceasta poate fi cauzată de multe lucruri: o altă persoană, noi înșine, societatea, rețelele sociale; lista este nesfârșită. Acest lucru poate crea o energie toxică, nedorită și copleșitoare. Pierdem controlul asupra noastră într-o măsură în care ne poate face rău. Melodia „Begin” a lui Fairlane și Britt Lari vorbește despre cum ne pedepsim pentru că ne simțim jenați sau rușinați de tot ceea ce ne mănâncă pe dinăuntru, posibil cauzat de ceva ce am permis să se întâmple. Suntem orbit de aceste lucruri sau gânduri negative de care nu pare să ne putem elibera. Este aproape ca o dependență; când pare că lucrurile încep să se îmbunătățească, se întâmplă ceva care ne doboară și apoi totul începe din nou.

„Begin” începe imediat cu vocea sinceră a lui Lari, urmată de un ecou care creează un efect visător. Stilul vocal al lui Lari captează urechile cu vocea ei pasională care iluminează mesajul despre o energie toxică care este grea. Piesa are un peisaj sonor electro-pop, cu o temă EDM care persistă și este puternic evidențiată ca un drop de bass în refren. Al doilea vers are același ecou urmat de vocea lui Lari și este mixat cu un beat rapid, de tempo, care duce din nou la dropul de bass. Consistența melodiei electro-pop întărește în sine piesa și o face plăcută de ascultat. Are, de asemenea, o atmosferă de dans-pop care te face să vrei să sari din scaun și să te bucuri. Sfârșitul piesei are un final mai sărbătoresc, cu frumoasa și ecoul vocilor lui Lari, care accentuează ritmul cu același efect visător.

Fairlane este un pseudonim al lui Tyler Mead, un producător multi-instrumentist bazat în Canada. După debutul său cu un remix oficial al piesei „Desperado” de Rihanna, a colaborat cu nume precum Ava Max, Nevve, Jocely Alice și mulți alții. Muzica originală a lui Fairlane a adunat peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 30 de milioane pe Spotify. A intrat pe scena muzicii live la sfârșitul anului 2018 pentru a sprijini turneul lui ILLENIUM, Awake 2.0. A oferit spectacole pline de energie care mențin fanii în așteptare pentru noile sale lansări și performanțe. Britt Lari este o cântăreață/compozitoare și producătoare de muzică dance-pop născută în Peru și stabilită în LA. Inițial, ea era o pianistă talentată și a obținut titlul de gimnastă de elită internațională în timp ce avea o carieră de cântăreață în orașul ei natal, Lima, Peru. Muzica ei a fost prezentată de la SiriusXM Chill și Kiss FM la playlisturile de pe Spotify. A colaborat cu artiști din întreaga lume și a semnat cu mai multe case de discuri, cum ar fi Sony și Warner. Ambii sunt artiști talentați pe care nu vrei să îi ratezi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți