Recenzie: Behind Closed Doors – Sydney Miller

Recenzie: Behind Closed Doors - Sydney Miller

Recenzie: „Behind Closed Doors” – Sydney Miller

Fotografie de Tjanatja (@lilly.pilly – Instagram)

Muzica este o unealtă unică de povestire, deschisă interpretării și analizei. Unele cântece pot transmite diferite sentimente la fiecare ascultător în parte. Noul single al lui Sydney Miller, „Behind Closed Doors”, este exemplul perfect de o piesă cu versuri simple, dar cu posibilități variate pentru povestiri subiacente. Când analizez „Behind Closed Doors”, aud o poveste de îndoială de sine, de reflecție și de creștere. Versuri precum „M-am schimbat acum îmi aud toate temerile, nu are rost să le țin în mine” sugerează dobândirea încrederii și acordarea de valoare propriilor gânduri și idei. „Behind Closed Doors” este un imn al autonomiei și realizării de sine. Sydney cântă despre devenirii mai puternică și despre renunțarea la nesiguranțele anterioare. Ea îmbină elemente de muzică pop și electronică pentru a crea o baladă emoțională care evidențiază vocea sa etereală. Sunetul autentic al lui Sydney Miller, viziunea sa muzicală unică și talentul său pur o fac un artist remarcabil în scena muzicii pop.

„Behind Closed Doors” este cu adevărat o plăcere pentru ureche. Vocea fascinantă a lui Sydney ajunge la note frumoase falsetto, precum și la tonuri adânci de contralto. Instrumentația unică a piesei prezintă o varietate de sunete memorabile. Single-ul este plin de percuții vibrante și de zgomote de sintetizator texturate. Straturile de vocalizare și armoniile ecouri oferă o dimensiune fără sfârșit. Adăugarea creativă a sunetului de ușă nu este doar un element muzical inedit, ci și un gest către titlul piesei. Disponibilitatea lui Sydney de a experimenta cu sunete excentrice și abordarea ei revigorantă a muzicii pop o diferențiază ca inginer audio și producător muzical inovator. Dacă abilitățile sale de compoziție talentate nu sunt suficiente, capacitățile vocale incredibile ale lui Sydney Miller o consolidează ca un artist care trebuie urmărit, cu un imens potențial.

Având sediul în Melbourne, Australia, Sydney Miller este o cântăreață, artistă a sunetului, compozitoare, producătoare muzicală și inginer audio în vârstă de 23 de ani. Sunetul său unic și vibrant mixează o varietate de texturi, de la percuția energică la linii sintetizate distorsionate. Primul său single, „Out From The Inside”, a fost lansat în 2020 și a acumulat peste 6.4k de difuzări pe Spotify. Piesa a fost ulterior inclusă pe primul său EP, „The Inside”, împreună cu alte hituri precum „Running Out”, „In the Office”, „Dollhouse” și „Bad News”, care a acumulat singur 4k de difuzări pe Spotify. În 2022, a lansat videoclipul oficial al piesei „Out From The Inside”, care are o valoare excelentă de producție, prezentând o varietate largă de unghiuri de cameră, imagini frumoase cu adâncimi de câmp reduse și editare impresionantă în postproducție cu ecran divizat. Sydney poate fi descoperită pe playlist-uri populare publice cum ar fi „The Australian Music Scene”, care are peste 3k de aprecieri pe Spotify. De asemenea, apare pe single-ul din 2019, „Emission Clouds Over Beijing”, o parte inclusă în primul volum al unei mixtape-uri de peisaje sonore realizate de Music Valium, numele proiectului folosit de compozitorul Philip Tucker. Sydney lucrează des în colaborare cu Orange Orange, un artist alternativ-indie australian. În vara trecută, cei doi muzicieni au început o rezidență și un turneu dublu prin Melbourne și prin câteva dintre orașele vecine. În februarie, Sydney a apărut pe single-ul „Granny Lands” de pe noul EP al lui Orange Orange, „The Sun Isn’t Gone”. Sydney Miller cu siguranță împinge limitele muzicii pop prin îmbinarea diferitelor instrumentații și prin fusionarea genurilor de jazz, pop, dans și electronică. Fii atent cu privire la Sydney pe măsură ce își extinde discografia, creând piese mai immersive și autentice care prezintă vocea ei angelică.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți