Recenzie: Best Before – Sivilian

Recenzie: Best Before - Sivilian

De multe ori suntem întâmpinați cu un surrealism copleșitor când comparăm prezentul nostru cu versiunea noastră mai tânără. A întâlni amintiri din trecutul nostru poate fi intens agridulce. Noul single al lui Sivilian, „Best Before”, comunică perfect această idee de confruntare cu sinele din trecut și de contemplare a dezvoltării noastre ca ființe umane. „Best Before” a fost scris în camera de copil a lui Sivilian, în timp ce se gândea la tinerețea sa după ce a renunțat la cariera sa în industria publicității. Sivilian integrează emoția profundă contrastată cu umorul și sarcasmul pentru a oferi o reacție realistă și ușor amuzantă la creștere și îmbătrânire. De exemplu, single-ul face haz de durerile la spate și de micile victorii de a fi încă solicitat să-ți prezintă cardul de identitate la magazinul alimentar. Însă versurile precum „Coming of age sounds better than growing old” aduc înapoi teama subiacentă a timpului fugitiv și a oportunităților ratate. Noul single al lui Sivilian, „Best Before”, combină emoțiile profunde ale auto-reflecției, lirismul ușor-comic, instrumentația ludică și vocalizațiile pasionate pentru a crea un imn indie-pop infecțios.

Strunirea delicată, dar intricate a chitării și sintetizatoarele pline de căldură introduc „Best Before”. Vocea liniștitoare și ușor ragusită a lui Sivilian este sunetul perfect pentru genul indie-pop. Refrenul senzațional al single-ului conține voci puternice și o instrumentație mișcătoare. Ritmul infectios și versurile îndeamnă audiența să cânte împreună. Podul melodic al cântecului este plin de vocalizații etereale în fundal și de sunete divine ale sintetizatorului. Intervalul vocal larg al lui Sivilian este prezent pe tot parcursul melodiei, cu armonii frumoase înalte și note puternice. „Best Before” îmbină instrumentația energică cu cântatul plin de emoție, creând un imn emoționant al maturizării.

Bazat în Zurich, Elveția, Sivilian este un povestitor polivalent creativ, care folosește platformele de cântat, compunere, fotografie și cinematografie pentru a crea artă impactantă și emoțională. Numele său de scenă, Sivilian, este o combinație a numelui său de naștere, Adrian, și a numelui surorii sale, Silvia, care i-a dat impulsul pentru a începe un proiect pop. Crescând în Bernese Oberland, multe dintre primele sale proiecte au pornit din plictiseală. Primul său single, „Invisible to Automatic Doors”, a fost lansat în 2020 și a devenit ulterior piesa de titlu a primului său EP. Acest EP cuprinde cinci piese contagioase, în special „Fragile” și „Dead Inside”, care au acumulat peste 61.000 de audieri doar pe Spotify. Single-ul său din 2021, „Last Waltz”, a atins peste 35.000 de audieri și a fost ulterior remixat în 2022 de Melouie, un artist de muzică electronică cu sediul în Berlin. Videoclipul pentru piesa sa, „Boredom Paradise”, a fost filmat în doar 24 de ore într-un studio și o cameră de hotel, complet de unul singur. De asemenea, a creat o serie de videoclipuri premiate intitulată „A Guide to the Apocalypse”. În prezent, este finalist în cel de-al doilea sezon al emisiunii elvețiene „Sing it Your Way”, dedicată talentelor. Numeroasele talente ale lui Sivilian îl diferențiază cu adevărat ca artist și povestitor talentat, cu potențial pentru oportunități nelimitate în industria muzicală și cinematografică.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți