Recenzie: Best Friend (Never Let Me Down) – Bolier

Recenzie: Best Friend (Never Let Me Down) - Bolier

„Cel mai bun prieten (Nevărându-mă niciodată)” este cea mai recentă lansare a lui Bolier, o variantă cover a clasicei melodii de la Depeche Mode. Este o melodie despre trăirea în prezent, o amintire, așa că aducerea ei în viitor este mai mult decât potrivită. Momentul descris în melodie este unul de euforie și de prezent real, versurile repetând „privind cum trece lumea pe lângă noi”, prezentând ideea de a fi singuri când ești cu o anumită persoană. Un „cel mai bun prieten”, un partener, cineva a cărui victorii și momentele cele mai importante, precum acesta, simți că sunt ale tale. Cu toate acestea, există o notă de ceva ciudat în atmosferă, cu versuri care evidențiază perfecțiunea „acestui moment de seară”, părând să observe că există o lipsă de astfel de perfecțiune și frici că acest moment se va repeta. Este atunci când împărtășești aceste momente că apare acest risc, acesta fiind evidențiat de versurile mai anxioase care exprimă temeri despre „cel mai bun prieten”. „Sper că el nu mă dezamăgește niciodată”, cuvintele cheie folosite în titlul original, exprimă această teamă obsesivă și totuși mențin adrenalină a momentului. Aceste gânduri sunt cele care fac melodia, momentul și prezența celuilalt în el demne de remarcat.

Melodia începe cu un ritm electronic rapid, care continuă în timp ce primele versuri „Mă plimb cu cel mai bun prieten al meu” răsună peste el. Această linie stabilește scena, și-i face pe ascultători să se simtă ca și cum ar fi într-o mașină care merge în viteză alături de ei. Muzica încetinește puțin după aceste cuvinte, permițând segmentului următor, mai emoțional, să respire. Este vorba despre infamul „Sper că el nu mă dezamăgește niciodată din nou”. Bolier a modernizat melodia, utilizând înregistrări suprapuse ale vocii interpretului și adăugând un efect psihedelic chiar mai puternic melodiei. După prima admitere a anxietăților, ritmul se accelerează din nou și te aduce înapoi în prezent. Refrenul se repetă înainte ca melodia să se încheie cu un moment de tăcere rezonantă după un ultim „Sper că el nu mă dezamăgește niciodată din nou”.

„Cel mai bun prieten (Nevărându-mă niciodată)” este un exemplu perfect al muzicii lui Bolier, fiind cunoscut pentru sunetul său de pop electronic. El activează în industrie de mai mult timp, primind prima sa notorietate încă din 2014, în colaborare cu Redondo pentru piesa „Sunshine”. Au mai lucrat împreună de mai multe ori, inclusiv la piesele „Forever and a Day” și „Every Single Piece”, o melodie care rămâne și astăzi una dintre cele mai ascultate ale lui Bolier, cu peste 12 milioane de ascultări. În 2016, el a colaborat cu Bob Marley & The Wailers pentru o nouă lansare a piesei „Is This Love”, single-ul care ocupă primul loc în topul celor mai ascultate melodii de pe Spotify, cu peste 150 de milioane de ascultări. În ultimii ani, el a fost în turneu, a fost recunoscut ca unul dintre cei mai buni 101 producători ai anului 2022 și a primit premii, câștigând și o bază uriașă de fani, cu peste 13.000 de urmăritori pe Instagram și 800.000 pe Spotify. Urmați aceste conturi de mai jos și ascultați „Cel mai bun prieten (Nevărându-mă niciodată)”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți