Recenzie: best friends with your girlfriend – Jessica Baio

Recenzie: best friends with your girlfriend - Jessica Baio

Jessica Baio lansează „best friends with your girlfriend” despre emanciparea femeilor după o întâlnire lipsită de claritate. Foarte des, după o relație complicată, cealaltă femeie și iubita se urăsc reciproc, iar bărbatul scapă nepedepsit. Jessica Baio schimbă perspectiva și stabilește un standard cu privire la ceea ce ar trebui să se întâmple dacă cineva descoperă că persoana cu care se întâlnește deja are un partener. Există o diferență considerabilă între a încerca intenționat să rupești o relație și a fi ținut în întuneric și amăgit de un vorbitor dulce ce duce o viață dublă. Unii bărbați nu vor fi niciodată fericiți în relațiile lor deoarece nu vor fi niciodată fericiți cu ei înșiși, dar în loc să iasă din relații și să caute ajutor, sfârșesc prin a răni grav doi trecători nevinovați care doresc să-l iubească. „best friends with your girlfriend” este despre femei care se unesc și se solidarizează după o trădare, în loc să fie transformate în dușmani de către un bărbat. Ele se vor aprecia reciproc într-un mod în care el nu ar fi putut niciodată. Se vor ajuta reciproc într-un moment foarte dificil. Vor transforma o tragedie într-o prietenie de o viață și vor fi foarte recunoscătoare că l-au întâlnit pe bărbatul care le-a rănit atât de mult, deoarece astfel s-au găsit una pe cealaltă!

Jessica Baio a scris „best friends with your girlfriend” în timpul unui zbor către Nashville, când încerca să găsească concepte muzicale noi. A fost inspirată de un subiect neconvențional care ar trebui să fie într-adevăr frecvent. Jessica afirmă: „Ideea de a scrie din perspectiva femeii cu care un bărbat a înșelat, în loc de perspectiva femeii înșelate, mi s-a părut proaspătă și ceva ce nu mai auzisem până acum.” Versurile transmit un mesaj frumos despre solidaritatea dintre femei și ridicarea uneia pe cealaltă, în loc să se distrugă reciproc. Prea des, iubita este lăsată în întuneric. Jessica rescrie norma în speranța că ascultătorii săi se vor uni, vor părăsi bărbatul și vor crea o relație autentică și durabilă cu o prietenă care a trecut prin aceeași experiență de a fi induși în eroare. „best friends with your girlfriend” este despre transformarea suferinței într-un final fericit. Renunță la bărbat, ia-ți prietena și dansați pe melodia asta până rănile încep să se vindece!

Jessica Baio este o artistă în ascensiune în lumea muzicii pop. Ea captivează publicul său cu melodii captivante și povești cu care oricine se poate identifica. Pasiunea sa pentru muzică s-a aprins încă de la o vârstă fragedă, iar cu abilitățile vocale impresionante și determinarea sa, a atras rapid atenția prin platformele de social media, cu peste 2 milioane de urmăritori pe TikTok. Jessica și-a lansat primul EP, Catalyst, la începutul anului 2023, și a primit atenție și apreciere din partea ascultătorilor din întreaga lume. Piesa „trust issues” a acumulat până acum peste 13 milioane de stream-uri. Jessica își șochează deja fanii cu noi melodii și este gata să le ofere încă un album, începând cu hitul viral „best friends with your girlfriend”, așa că ascultă-o acum și fii parte din călătoria sa spre consacrare în scena muzicii pop!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți