Recenzie: Better – dee holt

Recenzie: Better - dee holt

Este ușor să cazi în capcana de a fi un pesimist înfocat. Atunci când crezi constant că lucrurile vor merge cumplit, este tentant să te sabotezi singur. Te aștepți la ce e mai rău din partea celorlalți. Intri în relații gândindu-te că vor sfârși într-un dezastru chiar înainte ca ceva să se întâmple. Ajungi să crezi că ești mai bine singur. Asta este despre ce este noul single al lui dee holt, „Better”. Este vorba despre acel ciclu de autodistrugere inconștientă pe care astfel de gânduri îl creează, gândindu-te că ești „mai bine uitat în urmă”.

dee holt transmite vibrații perfecte de alt-pop cu „Better”. Fundalul instrumental bazat pe chitară acompaniază vocea melancolică a lui dee holt, creând o atmosferă misterioasă. Aceasta livrează fiecare vers al cântecului cu o delicatețe clară, contribuind la atmosfera sumbră a cântecului. Versurile piesei „Better” reflectă realitatea amară a autodistrugerii. dee holt cântă „Oh, vei lăsa o cicatrice, să-mi spargi inima, simt că ne vom destrăma”, reflectând sentimentul că lucrurile se vor nărui înainte să înceapă cu adevărat. Între voce, versuri întunecate și muzica de fundal, „Better” prezintă un sunet senzual, amintind de Billie Eilish și Charlotte Lawrence. „Better” este o continuare impresionantă a single-ului „Sober” și semnalează mai multă muzică pe care o putem aștepta de la această în ascensiunea sa stea de alt-pop.

Dragostea lui dee holt pentru muzică a început de la o vârstă fragedă. De la a cânta împreună cu chitara tatălui său în videoclipurile de acasă pe casete video până la a cânta la adunările de familie, nu a crezut niciodată că se va transforma într-o carieră. Acest lucru s-a schimbat curând după ce dee holt a format o legătură creativă cu un producător local, Benjamin Nadeau, iar primele două single-uri ale sale au ajuns pe lista de redare LOREM de pe Spotify. Momentul ei a continuat și în 2022, ea a semnat cu Nettwerk Music Group. A lansat EP-ul ei, When I Close My Eyes, obținând milioane de streaming-uri, numeroase apariții pe liste de redare și recenzii uimitoare. dee holt se află în prezent la facultate, studiind arta și animația la universitatea ei. Ea își proiectează propriile ilustrații și își regizează propriile videoclipuri muzicale, oferind o privire completă și autentică asupra creativității sale.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți