Recenzie: Better Left Unsaid – George Crump

Recenzie: Better Left Unsaid - George Crump

„Better Left Unsaid” este o nostalgie pop din anii ’80 cu sensibilități de compozitor contemporan. Colaborarea dintre basistul și compozitorul George Crump și cântăreața Kathy Foster este o vijelie de afecțiune, dor și nesiguranță. Există energie cinetică în producție: bassul sintetizatorului de condus, mașina de tobe din anii ’80 și un refren plin de putere. Cu toate acestea, interpretarea vocală a lui Kathy Foster dă o nuanță albastră fiecărei suprafete. Blândețea și aerisirea vocii sunt asemănătoare cu dream pop, evidențiind neclaritatea synth-urilor. Ceea ce leagă acest joc de trageri și împingeri este atmosfera cinematică, care strălucește prin emoție și atmosferă. Rezultatul este o melodie pop superbă, deschisă despre presiunile interne care afectează o relație. Prin toate acestea, afecțiunea exaltată rămâne puternic resonantă.

„Ne-am căsătorit într-o capelă, acolo și atunci”, spune Foster zâmbind, „în mintea mea”. Există o contrastul melancolic între afecțiunea plină de speranță și îndoielile pline de vinovăție. „Îmi amintesc cum stăteam în patul nostru și te întrebam ce vom face mai departe.” Poți simți emoția potențialului și intimității, dar și sentimentele interioare de neliniște. Interpretarea vocală a lui Foster distorsionează dorințele („Nu vreau nimic mai mult decât să te țin în ploaie până la piele,”) în regrete sombre. „Unele lucruri e mai bine să rămână nespuse,” insistă ea. Într-o lume prinsă între luna de miere și colaps, este un apel de a abrațișa aceste sentimente certe.

„Better Left Unsaid” este primul single oficial al lui George Crump. Artistul cu bază în Marea Britanie se consideră „un basist care ocazional scrie cântece.” Înainte a făcut turnee cu alte trupe și a colaborat ca basist. „Better Left Unsaid” vine cu un videoclip frumos filmat, editat și regizat de Tiara Westlake. Atât Crump, cât și Foster apar în videoclip, interpretând alături. Single-ul lor este descris ca o călătorie prin relațiile-OCD. Crump postează actualizări – cum ar fi selfie-urile din studio, lansări și cover-uri – pe contul lor de Instagram. „Better Left Unsaid” este un single excelent pentru luna mândriei, cu un aer pop din anii ’80.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți