Recenzie: Better – Lucy Warr

Recenzie: Better - Lucy Warr

Unul dintre cele mai dificile provocări în viață este acceptarea propriei valori și eliminarea sursei de durere care cauzează daune. Face parte din împlinirea cum te salvezi pe tine însuți pentru a deveni persoana pe care vrei să o devii. Acesta este motivul pentru care „Better”, noua piesă a lui Lucy Warr, este laudată. Este vorba despre ruperea lanțurilor care ne țin prizonieri în frici și nesiguranțe și despre cum este timpul să evadăm și să fim liberi. Împreună cu versurile motivaționale pe care Warr ni le oferă, muzica în sine este atât de captivantă încât te face să-ți pleci capul de-a lungul întregii melodii. Acest lucru, împreună cu interpretarea vocală puternică a lui Warr, se adaugă la o experiență memorabilă care te va face să te simți copleșit de iubirea de sine. Așadar, ori de câte ori te afli în următoarea ta încurcătură, știi că Lucy Warr te susține să te ridici din nou.

Melodia face un lucru foarte interesant la început, deoarece introducerea se estompează cu un sentiment retro, ca și cum am auzi-o la o radio casetofon veche. Tranziția către primul vers este lină, iar versul în sine este o introducere frumoasă la subiectul piesei. Fraza „săritura cuantică” funcționează în special atât de bine, deoarece se rostogolește ușor pe limbă când o cântăm împreună cu piesa. Instrumentele în timpul versului sunt menținute la minimum, o linie de bass și un ritm constant, dar acest lucru o ajută pe Warr, deoarece îi permite să strălucească prin vocea ei puternică. Auzim aceasta, în special în pre-refren, unde face o scurtă, dar lină melodizare vocală. Refrenul în sine este tare în cel mai bun fel, instrumentele sunt distractive și pline de viață. Fraza repetată „niciodată nu mă întorc” ajută să sublinieze importanța de a fi puternic și de a nu ceda în fața unei lupte. În plus, această idee este asigurată de fraza „pentru că merit mai mult”. Partea de mijloc a piesei este plăcută și parcă mai înceată, ceea ce creează un contrast minunat față de refrenul final care adaugă armonii melodice la versiunea anterioară a refrenului. Când piesa se termină, rămânem uimiți și împuterniciți și arată cât de bine a reușit Lucy Warr să își atingă scopul.

Lucy Warr este un artist unic care se specializează în realizarea de muzică inspirațională care se potrivește perfect în coloana sonoră a unui film despre trecerea la maturitate. Scopul ei este de a crea muzică plină de speranță și înspăimântare. Warr a lansat în mod constant muzică și a primit laude de la mai multe surse, cum ar fi CLOUT, Pit Records, A1234, FV music și altele. Aceste publicații au observat cât de excepțional și pozitiv este sunetul ei. Warr a primit în special laude pentru piesele ei anterioare, cum ar fi „Energy” și „Rip It Off”. Ea este foarte activă pe social media, unde nu numai că promovează muzica ei, dar și transmite mesaje pozitive și de motivație publicului ei. Este clar că Lucy Warr este o persoană remarcabilă și că este cineva care aduce un aer proaspăt în scena muzicală.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți