Recenzie: BFF – Hannah Trigwell

Recenzie: BFF - Hannah Trigwell

Un imn de inimă frântă verificat și adevărat, „BFF” nu vorbește despre sentimente de dor după o despărțire. În cea mai recentă piesă lansată, Hannah Trigwell retrăiește plină de nostalgie amintirile legate de un vechi prieten cel mai bun. Muzica adesea surprinde tumultul emoțional al prăbușirii unei implicări romantice, dar evită în general experiența unui sfâșietor deosebit de crescător al despărțirii de persoana preferată. Artista nu doar descrie perfect durerea devastării, ci captează și esența realizării faptului că îmbătrânim.

Pianul solo, cu tonalități minerale, însoțit de vocea intensă și plină de suferință a lui Hannah, stabilește cu suflet atmosfera pentru această melodie plină de tristețe. Cu toate că puterea vocii sale și producția cresc pe măsură ce avansează versurile, prevalența generală a tăcerii în jurul vocii sale completează bine tema. Piesa este însoțită de un videoclip amar-dulce, oferind o imagine ciudată, dar profundă, în psihologia versurilor.

De la cântatul pe străzi în Leeds la turnee cu case închise, Hannah Trigwell și-a lăsat amprenta artistică în comunitatea muzicală. Nativă a Regatului Unit, artista a acumulat peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube și își menține o bază tot mai mare de fani online, cu peste 800.000 de ascultători. La doar 17 ani în momentul apariției carierei sale, ea a reușit o serie de realizări în ultimul deceniu, inclusiv având un single de top 1 și susținând un turneu cu case închise. Scrisul ei autentic și relatabil, îmbinat cu talentul său muzical, o fac o artistă demnă de atenție.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți