Recenzie: Big Teeth – Hanna Ögonsten

Recenzie: Big Teeth - Hanna Ögonsten

Este foarte ușor să te critici pe tine însuți și toată lumea o face. Este mai ușor să spui lucruri negative decât lucruri pozitive. A fi autocritic poate fi în regulă uneori, deoarece te ajută să recunoști greșelile și să le schimbi, dar în același timp poate fi și distructiv. Single-ul lui Hanna Ögonsten, „Big Teeth”, vorbește despre lupta cu autocritica și îndoielile de sine. Aceasta se poate întâmpla în orice etapă a vieții și poate fi greu de ignorat, dar știind că o faci într-un mod sănătos ar funcționa mai bine deoarece înveți să te vezi într-o lumină mai bună. Toată lumea vrea să lucreze asupra lor, dar trebuie să ne amintim să o facem într-un mod pozitiv. Singurul tău inamic ești tu și va trebui să îți înfrunți propriile bătălii pe care le-ai creat în mintea și corpul tău.

„Big Teeth” are un sunet alt-pop în peisajul său muzical, alături de versuri sincere. Vocile sale autentice amplifică cuvintele pe care le cântă, demonstrând vulnerabilitatea ei. Ea este capabilă să transmită un mesaj însemnat cu o melodie veselă care echilibrează piesa și crează o ascultare diversă, captivantă. Muzica are, de asemenea, o influență indie beat care îi conferă melodia un sunet funky, la care e ușor să te învârți. Vocea Hannei este distinctă și are un impact fermecător care îmbogățește sunetul. Ea are control în vocea sa, unde are voie să creeze o senzație diferită în special după al doilea refren.

La sfârșitul cântecului se simte un sunet de înfundare a ecoului, ceea ce accentuează sunetul de învârtire, captând atmosfera.

Hanna Ögonsten a crescut în suburbanul Åkersberga, Suedia. Ea și-a învățat singură să cânte la chitară, la pian și să producă muzică. A fost acceptată la școala muzicală de top din Suedia, Musikmakarna, în adolescență. Părinții ei s-au despărțit când era mică, ceea ce a determinat-o să se refugieze în lumea artei și să-și exploreze identitatea artistică. Muzica sa a apărut pe canale precum Swedish Television, Vogue Paris și Triple J. În această primăvară, ea va participa la academia Marin Garrix și JBL pentru artiștii „de viitor” în cadrul unui tabără de trei zile, în Amsterdam. După lansarea single-ului „Big Teeth”, va urma lansarea EP-ului ei, „have you seen my mind ‘cause I’ve lost it”, care va ieși pe 28 aprilie 2023. Hanna Ögonsten este o artistă care merită urmărită cu interes!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți