Recenzie: Billboards on Sunset – Sarah Reeves

Recenzie: Billboards on Sunset - Sarah Reeves

Recenzie: „Billboards on Sunset” – Sarah Reeves

A fi într-o relație cu cineva care nu apreciază eforturile tale și cantitatea de timp pe care o investești în încercarea de a aduce bucurie în viața lor este cu adevărat epuizant. Pare că eforturile tale nu fac decât să-i dezamăgească. Aceste tipuri de persoane în relații își anticipă mai mult, lăsându-te confuz și epuizat, întrebându-te dacă caută pe cineva sau ceva mai extravagant. Poate ca un panou publicitar pe Sunset Boulevard? În noul său single, „Billboards on Sunset”, Sarah Reeves își exprimă frustrarea față de astfel de persoane și cât de epuizant este să încerci să îndeplinești dorințele lor ridicole și confuze de fericire.

Melodia începe cu Sarah povestind cât de nefericită este această persoană, în ciuda eforturilor ei de a o face fericită. Folosește o metaforă a consumului de mai multe băuturi fără a experimenta vreun efect durabil ca modalitate de a ilustra cât de nereușite au fost eforturile ei pentru această persoană: „Trei, patru, cinci băuturi în paharul tău până simți ceva, dar nu durează niciodată.” Pe măsură ce melodia avansează, ea împărtășește diferitele modalități în care a încercat să aducă bucurie în viața acestei persoane: „Îți dau luna, dar tu vrei doar artificiile. Ceri lumea și eu ți-o ofer universul. Îți dau totul și o voi face chiar și atunci când doare.” Sună destul de ridicol, pentru că ce mai poate dori această persoană? Ea mai sugerează că această persoană poate dori așteptări nerealiste, cum ar fi să se laude în fața mai multor oameni: „Ce te aștepți? Un panou publicitar pe Sunset? Trebuie să mă laud, ca să vadă toată lumea?”, și „Îmi pun buzele la urechea ta și șoptesc clar ca cristalul. Dar tu vrei ca întreaga lume să audă. Stăm față în față, într-un loc sacru. Dar tu ai nevoie de o paradă întreagă.”

Sarah Reeves este o cântăreață și compozitoare pop. La doar 18 ani, ea și-a semnat primul contract de înregistrare. De peste zece ani, ea explorează propria expresie creativă în timp ce scrie și pentru alți artiști, emisiuni TV și filme. Până în prezent, ea a adunat peste 21,2 milioane de audieri pe Pandora și 33,3 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, ea are în prezent peste 400.000 de ascultători lunari pe Spotify, cu melodia „Tell Me Why” care depășește 9 milioane de audieri. „Billboards on Sunset” este una dintre cele 16 piese care vor fi incluse pe albumul viitor al lui Sarah, „Best Days”, care va fi lansat pe 22 septembrie. Ascultați acum „Billboards on Sunset” pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți