Recenzie: Billy – Daniel Herr

Recenzie: Billy - Daniel Herr

„Billy” de Daniel Herr este o baladă emoționantă despre un băiat mic care visează să devină un balerin. Când suntem tineri, unii dintre noi avem vise de a deveni președinte sau astronaut; unii copii visează să se integreze, iar alții îndrăznesc să se evidențieze. Putem spune că Billy era special încă de la o vârstă fragedă, și din păcate, alți copii nu își doresc să lase pe alții să strălucească. Viața ca adolescent poate fi o enigmă. În pereții camerei noastre, ne simțim liberi și ne imaginăm că dansăm pe o scenă de Broadway; părinții noștri stau în sufragerie cu zâmbete radianți pe măsură ce facem aceeași rutină din nou și din nou. Apoi, ajungem la școală și suntem hărțuiți și loviți pentru același lucru pentru care suntem aclamați acasă. Nu e o coincidență faptul că singurul lucru pentru care suntem doborâți este același lucru care ne readuce la viață. Oamenii, adulți și copii, care nu au o pasiune sau un iubire profundă pentru ceva, vor face tot posibilul să-ți facă să-ți pierzi fervoarea și talentul. Gelozia este cu adevărat o boală, și acești răufăcători își doresc din suflet să aibă măcar o picătură din încrederea pe care o răspândim, așa că, în loc să lucreze din greu și să-și găsească drumul, ei preferă să stea pe margine și să râdă pentru a-și ascunde nesiguranțele adânci. Chiar dacă pare greu să lupți împotriva râsului, durerii și suferinței, nu putem lăsa zgomotul de afară să acopere monologul nostru interior. Trebuie să stăm în picioare, mândri și să ne reamintim că singurele voci care contează sunt ale noastre și ale oamenilor care ne susțin. Vom râde ultimii într-o zi, precum și Billy, atunci când își anunță numele și urcă pe scenă cu furie, iar lumea îl cunoaște pe nume și îl îmbrățișează pentru tot ceea ce este.

Daniel Herr este un povestitor incredibil și cutremurător. Această melodie se desfășoară ca un film în mintea ta. Poți simți emoția și profunzimea încă de la începutul acestei melodii și până mult mai târziu, deoarece este genul de muzică care rămâne cu tine. Este genul de muzică care te face să vrei să sari prin telefonul tău, să găsești pe Billy și să-l îmbrățișezi și să-l susții. „Billy” este un mesaj atât de important, crucial pentru lume să audă. Trebuie doar să ne sărbătorim unii pe alții și diferențele dintre noi. Lumea ar fi mult mai bună dacă oamenii ar avea inima deschisă și perspectiva asupra vieții a lui Daniel Herr.

Daniel Herr este un cântăreț / compozitor american care a crescut în Paris. Are o voce angelică, liniștitoare, și a cântat solist vocal într-o trupă de închinare contemporană în Biserica Americană din Franța, ceea ce l-a inspirat foarte mult să înceapă să compună piese muzicale. Daniel chiar și-a învățat singur să cânte la chitară și la pian. S-a întors în Statele Unite pentru a-și urmări visul de a scrie și înregistra muzică și a fost semnat într-un an. Daniel are o suflet adânc și o perspectivă unică asupra lumii, iar cu piese precum „Billy”, el o să schimbe lumea, o melodie pe dată.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți