Recenzie: Birthday – The Magnettes

Recenzie: Birthday - The Magnettes

Recenzie: „Birthday” – The Magnettes

Te-ai simțit vreodată că te potrivești cu cineva, dar ai fost prea speriat să le spui? Uneori ne îndrăgostim de cineva dintr-o lume complet diferită; genul de situație a lui Romeo și Julieta. Cu excepția faptului că, în loc să luptăm pentru iubirea noastră, rămânem tăcuți. Viața merge înainte în timp ce privești persoana iubită trăindu-și viața fără tine. „Birthday” de la The Magnettes vorbește despre lupta cu sentimentele pentru cineva pe care nu-l poți avea. Îi privești ziua de naștere trecând, îi privești căsătoria; și totul pentru că ai fost prea speriat să vorbești și să le spui cum te simți. În ciuda faptului că nu-i poți avea, totuși simți dorința de a-i apuca de braț și a fugi cu ei; undeva departe de lumea crudă în care trăim astăzi. Dar în schimb, stai și îți imaginezi cum ar fi fost viața cu ei dacă ai fi avut curajul să vorbești.

„Birthday” de la The Magnettes este o melodie extrem de captivantă și unică, de alt-pop / synthpop, cu o influență nostalgică a anilor ’80. Peisajul sonor este o experiență electronică etereală, în care visul și ritmurile de dans se împletesc în același timp. Amestecul vocii lor unice, pure și pline de energie se potrivește perfect cu ritmul melodiei. Între ritmurile puternice ale tobelor electronice și incredibila varietate de sintetizatoare, această melodie te transportă într-un film de dragoste a anilor ’80 și te face să te simți ca personajul principal. Această piesă este perfectă pentru a o asculta în căști în timp ce faci jogging sau doar stai singur în camera ta.

The Magnettes este o trupă suedeză de alt-pop, care a debutat în 2012 cu single-ul lor „Paper Cut”. Primul lor album, „Ugly Youth”, a fost lansat în 2017 și a inclus piesa „Sad Girls Club”, care a fost folosită în emisiunea Netflix Elite și Young and Wild. „Sad Girls Club” a fost, de asemenea, una dintre cele mai ascultate zece piese suedeze la radio național în 2017. Au susținut turnee în 20 de țări, s-au întâlnit cu premii și au participat la festivaluri. În prezent, lucrează cu K51 Records și Warner Music Sweden, iar al doilea lor album este în lucru și este foarte așteptat după lansarea single-ului lor „Monster” la sfârșitul anului 2022 și după documentarul lor aclamat de critici, intitulat simplu „The Magnettes”. Nu uitați să urmăriți această trupă incredibilă și unică.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți