Recenzie: BLEED – ISA

Recenzie: BLEED - ISA

„BLEED” este o piesă R&B de pe ultimul EP al artistei pop ISA. Această melodie este incredibil de catchy; după doar o ascultare, am început să fredonez pe această pistă distractivă. Îmi place personal foarte mult această piesă; sunt atât de multe influențe interesante incorporate. Producția este fină și unică în comparație cu alte cântece pe care le aud în mod regulat. Vocalele ISA sunt, de asemenea, ceva ce trebuie subliniat; sunt întotdeauna atrasă de voci feminine cu registru mai scăzut, iar vocea ei este perfectă. Această piesă te va face să o asculți în reluare și să nu te plictisești de ea.

Mă găsesc auzind niște influențe de la începutul anilor 2000 în această piesă și este atât de adictivă să o asculți. Această melodie cântă despre iubire și relații. Cineva te lasă crezând că vei fi distrus emoțional, dar se întâmplă exact opusul. Pentru că ai acceptat cine ești, indiferent dacă ești bun sau nu. Versurile „Ating o floare, și ea moare” redau cu adevărat acest lucru. Ai avantajul față de acea persoană, și anume conștientizarea de sine.

ISA este o cântăreață, textieră și producătoare suedeză în vârstă de 24 de ani. Ea își lansează muzica încă din 2012, ceea ce o face o adevărată pionieră. În 2015, a lansat single-ul ei de platină, „Don’t Stop”. Ea a menționat trupa Blink-182 și Eminem ca fiind unele dintre influențele sale pentru cel mai recent EP al ei, Anxiety Boulevard. Cu impresionantul său număr de 61.000 de ascultători lunari pe Spotify, ea își consolidează moștenirea și talentele. Artista a susținut concerte frecvente în Suedia de-a lungul anilor și este cunoscută pentru prezența sa de scenă impresionantă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți