Recenzie: Blinded By Love – Bad Boyfriend x Jamie Deraz

Recenzie: Blinded By Love - Bad Boyfriend x Jamie Deraz

Bad Boyfriend și Jamie Deraz colaborează din nou pentru a aprinde vara cu piesa „Blinded By Love”. Această melodie reflectă pasiunea intensă care apare într-un iubire de vară. Conexiunile vin și pleacă, dar iubirea de vară rămâne cu tine ca o bronzare permanentă. O dorință puternică aduce abandonul iresponsabil odată cu apusul soarelui. O poveste de dragoste trecătoare este o sabie cu două tăișuri, deoarece timpul trece, dar conexiunea pare a nu se sfârși niciodată. „Blinded By Love” ne reamintește de fericirea neliniștită care urmează după ce te îndrăgostești profund, când lucrurile se încing mai mult decât vara. Poate fi în regulă să te protejezi cu factor de protecție solară și ochelari de soare mari, dar uneori, atunci când totul se potrivește, este în regulă să privești direct spre soare.

„Blinded By Love” este un cântec pop/dance cu ritm alert care descrie perfect înălțimile și coborâșurile iubirii de vară. Versurile se scufundă adânc în reveria unei povești de dragoste trecătoare care a început sub razele puternice ale soarelui. Producția muzicală transmite clar mesajul pe măsură ce muzica se construiește precum dorința pentru cineva pe care l-ai lăsat în întuneric. Vocea reproduce tonul arzător de dor pentru cineva pe care nu l-ai avut niciodată în întregime. Jamie Deraz și Bad Boyfriend colaborează la această nouă piesă de vară care este prezentată pe „New Music Friday Deutshland”. „Blinded By Love” cu siguranță te va ridica în picioare, dansând în vânt, iar atunci când valurile se sparg și plajele se închid, nu uita să zâmbești când începi să-ți amintești de o veche iubire trecătoare de vară.

Jamie Deraz este o cântăreață/compozitoare care își exprimă versurile bazate pe experiențe din viața reală și pe emoții raw. Ea captează fiecare moment prin limbajul pitoresc și cadența tristă. Caracterul fericit al lui Jamie Deraz se îmbină cu vocala melancolică pentru a crea o ambivalență emoțională distinctă. Bad Boyfriend este un artist de muzică Electronic Pop/Dance. Discografia lui Bad Boyfriend include exclusiv colaborări cu Jamie Deraz. Jamie Deraz și Bad Boyfriend au colaborat la mai multe proiecte în trecut. Single-ul lor, „In & Out”, a fost prezentat pe lista Pop Brandneu de pe Spotify timp de 4 săptămâni consecutive. Jamie a lansat peste 150 de piese de când și-a făcut debutul în 2019, adunând peste 17 milioane de fluxuri totale prin piesele sale originale și colaborări. Ca o influență activă în industria muzicală, ea speră ca muzica sa să răsune în întreaga lume. „Blinded By Love” este piesa verii care ne amintește că este în regulă să fim purtați de briza verii și să lăsăm soarele să ne amintească că chiar și cea mai strălucitoare sferă de foc ne lasă reci noaptea.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți