Recenzie: Blood – Jules Paymer

Recenzie: Blood - Jules Paymer

Imaginează-ți scena în care o persoană este afișată așezată la o veche masă de lemn, cu două persoane care par a fi părinții lor așezate pe fiecare parte a lor, estompate în timp ce camera se concentrează încet pe persoana care este pierdută în gânduri. Sunetele ușoare ale tacâmurilor și farfuriilor din porțelan se estompează în timp ce gândurile lor devin mai zgomotoase: „În afara acestor patru pereți // Ai fi iesit pe ușă”; „Dacă nu ar fi familia // Dacă nu te-ar rupe în bucăți // i-ai înjura numele”. Jules Paymer este cel de la capul mesei, dorind să-și exprime gândurile care se rotesc neîncetat în mintea lor. Melancolica lor piesă, „Blood”, este o luptă a emoțiilor, încercând să evite o conversație inevitabilă cu o familie care nu va înțelege, dar luptând să-și țină limba pentru că sunt sânge din familie. Povestea piesei este spusă printr-o producție elementară și plictisitoare, asemănătoare conversației estompate de la sfârșitul piesei sugerând că în cele din urmă și-au câștigat curajul de a vorbi cu familia lor, iar intensitatea melodiei crește în anumite părți pentru a accentua cuvintele. Dar elementul principal care leagă totul este vocea angelică a lui Jules Paymer, care acționează ca liniștea în furtună, purtând rapid mesajul piesei direct în inimile noastre.

Muzica ajută să amplifice sentimentele prin identificarea exactă a emoțiilor și plasarea sunetului potrivit pentru a-l însoți. „Blood” este o perfectă ilustrare a acestui fapt, deoarece durerea lui Jules Paymer este perfect încorporată în sunetele nostalgice ale sintetizatorului, a viorilor pline de dorință, acordurile triste ale pianului și chitarele electrice intense. Versurile lor fixează, de asemenea, exact emoțiile pe care instrumentația le sugerează, cu versuri precum: „Și asta nu este zâmbetul tău real // Pentru că acum ai unul // Cu cât ești mai asemănător cu tine // Cu atât spun mai puțin că sunt mândri”. Atingând fiecare pathos al corpului tău, Jules Paymer reușește să-ți smulgă corzile sensibile ale inimii, făcându-te să cântării simpatii pentru cineva pe care nu-l cunoști.

Jules Paymer este un artist cu sediul în Nashville. Discografia lor este plină de nouă single-uri, toate în care își încapsulează perfect cine sunt ca persoană: autentică, autentică și plină de simțire. Căutarea unei cariere solo în industria muzicală este dificilă, dar Jules Paymer continuă să crească în mijlocul dificultăților, cu 95.6k de urmăritori pe TikTok și peste 2 milioane de like-uri la videoclipurile lor. Cu popularitatea lor înfloritoare, melodii captivante și scriere cu care se poate identifica, Jules Paymer este o stea în ascensiune.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți