Recenzie: BRB – Joselin

Recenzie: BRB - Joselin

A fi într-o relație la distanță reprezintă o provocare. Principala dificultate a acestor tipuri de relații este raritatea întâlnirilor și neplăcerea de a rezolva certuri sau despărțiri la telefon. Faptul că nu suntem fizic unul lângă celălalt face mai greu să facem față problemelor care apar. În piesa sa „BRB”, Joselin vorbește despre experiența ei de despărțire la distanță și cât de dificil i-a fost să o încheie la telefon. Ea menționează, de asemenea, negarea și așteptarea ca fostul să revină în curând, numai pentru a realiza că nu întotdeauna funcționează în acest fel.

„BRB” servește ca o piesă terapeutică nu numai pentru Joselin, ci și pentru publicul ei. În piesă, ea exprimă durerea unei despărțiri neașteptate de cineva care obișnuia să-i fie sursa zilnică de motivație. El era motivația ei să se ridice din pat în fiecare dimineață. Pierzând această persoană, ea a început să meargă în direcția opusă. Ea împărtășește: „Cred că așa am făcut patul. Acum că nu mai ești, voi rămâne în el pentru totdeauna”. Joseline era în negare și spera ca fostul să revină rapid, dar nu s-a întâmplat așa. Ea spera ca această despărțire să nu dureze la fel de mult ca și până atunci și din cauza acestui lucru s-a luptat cu aceste sentimente noi și grele pe care nu le plăcea. Versurile lui Joselin arată negarea și dorința ei pentru fostul ei atunci când spune: „Căci într-o altă viață, undeva în mintea mea, am spus ‘BRB’ în schimb”. Poate fi tentant să te agăți de speranța că persoana ta se va întoarce rapid la tine, dar acest mod de gândire poate fi dăunător pentru sănătatea mentală a cuiva. Te pui într-o poziție în care te simți furios și stresat dacă persoana respectivă nu s-a întors încă, sau durează „prea mult”, etc. În schimb, este mai sănătos să renunți și să mergi mai departe. Deoarece toată lumea a trecut prin despărțiri, ascultătorii lui Joselin pot empatiza cu sentimentele ei și pot se conecta la durerea unei separări bruște, în special în cazul unei relații la distanță.

Joselin este o cântăreață și compozitoare de 21 de ani din Suedia, care și-a petrecut mult timp din copilărie în Statele Unite și Asia. Ea a făcut parte dintr-o trupă de jazz în liceu în Malaysia înainte de a participa un an mai târziu la Institutul de Producție și Industrii Muzicale din Lillehammer, Norvegia. Joselin a petrecut apoi un an lucrând la producția muzicii cu mentori de clasă mondială într-o cameră pe care o închiriase. În 2021, ea a studiat muzica la Universitatea Linnaeus din Växjö, Suedia, iar în 2022 a participat la popularul concurs de reality show suedez „Idol”, unde a primit un bilet de aur după ce a interpretat piesa ei originală „If I Had a Weapon”. O puteți vedea în trei episoade! Urmați-o pe Joselin făcând clic pe link-urile de mai jos și ascultați ultimul ei single „BRB”, care este acum disponibil!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți