Recenzie: “Break Free” – Alexandra Fresquez

Recenzie: “Break Free” - Alexandra Fresquez

O chestiune pe care o iubesc la muzică este cum poate fi folosită pentru a exprima emoții și mesaje puternice. Când o melodie este bine realizată, poate fi puternică, inspirațională și atrăgătoare în același timp. Noul single al Alexandrei Fresquez, „Break Free”, este un exemplu excelent despre cum artiștii pot folosi muzica lor pentru a transmite aceste mesaje. Mesajul principal al piesei este eliberarea propriei persoane și înțelegerea faptului că, în fața obstacolelor vieții, adesea cel mai mare obstacol este, de fapt, chiar noi înșine. Este o piesă extrem de atrăgătoare, și sunt atâtea lucruri pe care le iubesc la ea! Versurile sunt extrem de captivante! Versul „Fără mai multe ziduri, fără a ne mai pune la îndoială”, ne transmite cum, atunci când suntem provocați, de multe ori ni se întâmplă să ne punem la îndoială deciziile pe care le luăm. Dar, acum că învingem provocarea, ne punem mai puțin în îndoială pe noi înșine.

„Break Free” are un ritm atrăgător și constant. Știi când conduci mașina cu geamurile deschise? Aceasta este genul de melodie pe care o pot asculta în acel moment, o iubesc. Vocea Alexandrei este foarte similară cu cea a artistei muzicale Bebe Rexha, dar are o anumită sufluire care mă atrage într-un mod special. Aceasta îi diferențiază vocea de cea a altor artiști pe care i-am auzit înainte și nu mă pot sătura de ea. Vreau, de asemenea, să îmi exprim aprecierea față de instrumente muzicale! Nu pare că s-au folosit prea multe instrumente diferite, dar melodia lasă sunetul tobelor să strălucească. Este constant, dar și puternic. Câteodată simt aproape bătăile tobelor înăuntrul meu, mi s-a părut că a funcționat foarte bine!

Pe lângă faptul că este cântăreață, Alexandra Fresquez, în vârstă de 25 de ani, este și asistentă medicală într-un spital din Silverlake, Los Angeles. Ea și-a lansat primul single, „Hero”, în 2016, și de atunci a muncit constant pentru visul ei de a deveni artistă muzicală. De la o vârstă fragedă, Alexandra s-a implicat în cor și dans în școală, dar mereu a fost destul de timidă. Așadar, atunci când a făcut marele pas și s-a mutat în LA, a întâlnit oameni noi care au încurajat-o să „fiarbăsesc” și să-și dedice mai mult timp atingerii visului ei. Pentru „Break Free”, Alexandra a lucrat alături de Abdulla Alhamed, iar ei au și un videoclip muzical care urmează să fie lansat în curând! Să încheiem, cred că pot vorbi în numele tuturor când spun că această melodie este exact ceea ce caut într-o melodie de vară, și abia aștept să ascult ce va lansa Alexandra mai departe!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți