Recenzie: break up with that guy – Virginia To Vegas

Recenzie: break up with that guy - Virginia To Vegas

Ultimul single al lui Virginia To Vegas este o piesă plină de energie, cu versuri înșelătoare și o melodie captivantă. După o noapte târzie petrecută pe Broadway în Nashville, Virginia To Vegas s-a întâlnit cu Jeffery Jordan de la Band Camino și cu cântărețul și compozitorul Seth Ennis în studio și a luat naștere piesa „break up with that guy.” Piesa este menită să fie o „melodie distractivă care nu se ia prea în serios”. Ea povestește despre iubirea față de cineva care este deja implicat într-o relație. Cu versuri precum „Ești atât de perfectă, el este plin de minciuni” și „El nu te apreciază și asta mă doare cel mai tare”, Virginia To Vegas dezvăluie faptul că celălalt bărbat nu își tratează corect partenera. Pe tot parcursul melodiei, el imploră persoana iubită să „rupe relația cu acel bărbat” pentru că ei merită să fie tratați mai bine. Aceste versuri curajoase aduc o energie frivolă unui mesaj vulnerabil despre iubire și dorință.

„break up with that guy.” cucerește complet ascultătorul cu melodia sa contagioasă și versurile memorabile. Piesa începe cu o introducere abia auzită de sintetizator care crește treptat până la producția integrală, însoțită de vocea lui Virginia To Vegas. Versul are un ritm constant care se potrivește cu producția de sintetizator, ghidând ascultătorul fără efort prin melodie. Apoi, în refren, producția ia o întorsătură unică. Muzica conține o secundă de sunet mut, generând un efect creativ. Virginia To Vegas este cunoscut pentru producția sa unică și sunetele electronice, iar „break up with that guy.” este un alt exemplu excelent al talentului său excepțional.

Derik Baker, cunoscut mai bine sub numele de Virginia to Vegas, este un cântăreț, compozitor și producător canadian născut în America. În 2014, a lansat primul său single, „We Are Stars”, care a fost inclus ulterior în EP-ul său de debut, Vol. I. El are peste 700 de milioane de audieri la nivel mondial, precum și aproape 2 milioane de ascultători lunar pe Spotify. El are single-uri cu platină de 4 ori și șase single-uri în top 10 la radio. De asemenea, el a obținut mai multe premii și nominalizări, inclusiv patru premii SOCAN, un premiu Canadian Radio Music și o nominalizare la premiile Juno.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți