Recenzie: Breakup Honeymoon – Jasi Bella

Recenzie: Breakup Honeymoon - Jasi Bella

Jasi Bella este o cântăreață și compozitoare alternativă pop din Suedia. Ea a câștigat mult recunoaștere pentru single-ul său anterior „Claim Me”, unde și-a arătat talentul ca muziciană și compozitoare. În noua sa piesă, „Breakup Honeymoon”, Jasi își aduce tot acest talent și energie, transformând-o într-o piesă puternică și electrizantă. În piesă, Jasi scrie despre toate elementele care vin odată cu o relație toxică și despărțirea care în cele din urmă survine. Jasi vorbește și despre perioada de fericire și „lună de miere” care urmează după o despărțire mult așteptată. Jasi le dă putere ascultătorilor prin arătarea încrederii pe care o poți câștiga odată ce închei o relație toxică și o situație dificilă. Aceasta este piesa perfectă pentru a o asculta imediat după o despărțire.

„Breakup Honeymoon” face un lucru extraordinar prin aplicarea stilului muzical modern în stilul muzicii pop din anii 2000. Ea reușește să captureze sunetul acelor ani și să-l modernizeze punându-și amprenta personală. Ceea ce face cu adevărat piesa unică este perspectiva și stilul vocal pe care Jasi le aduce piesei. Piesa reușește, de asemenea, să captureze puterea femeilor și încrederea pe care o dobândești atunci când acționezi în viața ta și pui capăt situațiilor toxice. „Breakup Honeymoon” sună ca o piesă perfectă de ascultat în mașină cu toate prietenele tale, într-o zi fierbinte de vară.

Acum puțin peste șapte ani, Jasi s-a mutat la Londra pentru a-și urma visul de a deveni muzician. Când s-a stabilit în Londra, Jasi a lucrat la compuneri și colaborări până când a considerat că este pregătită să iasă complet în lume ca artistă. A avut succes cu single-ul său „Claim Me”, care a adunat multă atenție și recunoaștere din partea presei și a rețelelor sociale. Piesa a fost chiar susținută de BBC Radio! Jasi își arată talentul și dragostea pentru muzică în piesa „Breakup Honeymoon”, la fel cum a făcut-o și în single-ul ei anterior „Claim Me”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți