Recenzie: Bring Me Back – ABRY

Recenzie: Bring Me Back - ABRY

ABRY, tânăra și talentata artistă, a creat o altă piesă pop energică și în același timp ușor de relaționat. „Bring Me Back” este un cântec în care ABRY spune că „explorează complexitățile relațiilor și călătoria emoțională a vindecării după o despărțire, precum și nostalgiile pe care le avem cu privire la relațiile noastre trecute”. Această piesă ne motivează într-un fel în care toți ne putem regăsi în dorința de a reveni la lucrurile bune dintr-o relație, dar și vedem daunele pe care le-a cauzat și ne permite să reflectăm asupra persoanei care nu mai este în viața noastră și a persoanei în care am devenit. „Bring Me Back” trece prin diferite etape ale suferinței inimii, fie că este vorba despre durerea emoțională sau noul capitol al vindecării, ABRY ne ghidează cântând prin aceste sentimente.

Această piesă începe cu o tonalitate euforică în care vocea lui ABRY apare prin. Pe măsură ce ritmul se accelerează, este adăugat un strat de beat-uri care introduc o puternică senzație de emoție. Cu fiecare strat adăugat de sunet, putem simți că învățăm mai multe despre emoțiile trecutului, prezentului și viitorului unei relații. În pauzele dintre beat-uri putem auzi pe ABRY la forță maximă, iar spre mijlocul piesei își arată gama vocală atunci când lovește refrenul. Auzind durerea transformându-se în vindecare în tot parcursul piesei „Bring Me Back” ne permite să ne regăsim în ABRY și să recunoaștem acest ciclu familiar al suferinței inimii.

Tânăra și talentata ABRY și-a răsfățat fanii cu un alt single pop ușor de relaționat. Împreună cu „Bring Me Back”, ABRY mai are încă 4 single-uri care hrănesc focul muzicii ei alternative pop. Prin ceea ce știe și iubește, ABRY își folosește pasiunea de a compila diferite cântece și beat-uri pentru a învăța mai mult despre propriul ei stil muzical. Prin crearea unui sunet nou și unic pentru ea, și-a câștigat urechile fanilor săi care așteaptă să vadă ce face în continuare. Asigurați-vă că nu ratați ceea ce va crea în continuare ABRY, așa că urmăriți-o mai jos pentru a fi la curent, și nu uitați să ascultați „Bring Me Back”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți