Recenzie: Broken Pieces – Amanda Nolan

Recenzie: Broken Pieces - Amanda Nolan

Ca oameni, ne simțim ca fiecare tăietură, ruptură sau bucată spartă despre noi este ireparabilă. Majoritatea oamenilor se agață de găsirea iubirii condiționate prin alți oameni, cu speranța de a fi reparati; alții se agață de credința lor pentru a se salva. Amanda Nolan este una dintre ultimele, cântând despre cum caută pe Dumnezeu când întâmpină momente dificile în viața ei în cântecul „Bucăți reparate”. Un single gospel-pop încurajator, care împărtășește o mărturie despre cum iubirea necondiționată a lui Dumnezeu a fost singura chestie care a făcut-o să devină completă din nou. Ceva ce poți găsi doar prin credință în El. Versurile ei sunt un mesaj încurajator pentru ascultători că există cineva care te iubește în ciuda fragilității tale. Cineva care vrea să-ți ia bucățile rupte, să le transforme în artă și să le atârne sus într-o galerie.

Este un fapt fundamental cunoscut că există putere în muzică. Fie că este vorba de versuri sau de construcția instrumentală, muzica are abilitatea de a ne vorbi într-un mod în care alte lucruri sau oameni nu pot. „Bucăți reparate” este alimentat atât de conținutul său inspirațional al versurilor, cât și de producția sa, trimițând instantaneu fiori emoționali de la cap până în picioare. Vocea fermecătoare și mielată a Amanda Nolan transmit cu blândețe refrenul său victorios, „Ți-am dat toate bucățile mele sparte/Cu tine știu că pot să le las/ Ești Dumnezeul miracolelor din sticlă colorată/ Ești cel care face toate lucrurile frumoase/ Ți-am dat toate bucățile mele sparte/ Și le-ai pus înapoi laolaltă”. Motivația se simte și prin instrumentalizarea piesei, condimentată cu acorduri dulci ale chitarei acustice, ciupituri electrice tangibile și ritmuri sintetice bogate; lucrând împreună pentru a crea o capodoperă delicioasă.

Amanda Nolan este o cântăreață-compozitoare creștină, care a avut o dragoste și o pasiune pentru muzică în întreaga sa viață. Știind că muzica are un impact, ea și-a dorit să o urmeze și a început să învețe să cânte la chitară și pian-până când a ajuns să compună. Muzica a devenit rapid visul ei, și și-a petrecut multe nopți în cameră scriind. Viața devine uneori singuratică pentru ea, pentru că a dezvoltat depresie severă și anxietate. Dar a fost în cele mai întunecate momente când a găsit pe Isus, care a călăuzit-o prin tunelul întunecat și în lumina. De atunci, Amanda a știut că vrea să scrie cântece care să glorifice pe Dumnezeu în timp ce ajută și alții care trec prin încercări similare. Prima ei melodie, „Bucăți reparate” arată asta, împărtășind mărturia ei și servind ca o încurajare pentru ascultători. Artiști ca Amanda Nolan sunt ceea ce are nevoie lumea muzicală. Cineva care este destul de curajos și curajos pentru a-și folosi platforma într-un scop mai mare. Fie că este vorba de credință sau doar un simplu mesaj motivant. Amanda Nolan este o gură de aer proaspăt în industria sufocată, ajutând lumea prin muzică, un cântec la un moment dat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți