Recenzie: Burden – Ella Lombardi

Recenzie: Burden - Ella Lombardi

Toată lumea tinde să analizeze excesiv lucrurile, dar acest lucru duce la gânduri inutile și dramatice care nu fac decât să creeze stres. „Burden” a Ellei Lombardi reflectă asupra credinței ei că mereu va deveni o povară în relațiile ei, fie ele romantice sau platonic. Ea analizează constant importanța ei pentru alții și se convinge că aceștia se vor plictisi în cele din urmă de ea și vor încheia relația. Acest comportament nu este doar comun în cazul Ellei, ci și în cazul multor altora. Cu toate acestea, acest obicei este dăunător deoarece implică analizarea fiecărui mic detaliu al interacțiunilor tale cu ceilalți și observarea constantă a acțiunilor lor către tine pentru a vedea dacă te-au depășit deja. Este atât de epuizant, cât și nesănătos. Datorită faptului că acest obicei este foarte comun, mulți dintre ascultătorii Ellei se pot identifica cu această piesă și situație, deoarece este una cu care se pot relaționa.

Încă de la începutul melodie, chitara, împreună cu vocile liniștitoare și angelice ale Ellei, creează o tonalitate tristă care reflectă starea de spirit a piesei. Ella începe să cânte despre cum relațiile în zilele noastre tind să fie de scurtă durată, fie pe baza experiențelor personale, fie prin observarea acestui fapt în jurul ei. Ea repetă această scenă în mintea ei până când începe să creadă că i se va întâmpla și ei. Ea crede că relațiile ei nu vor dura mult și că va deveni o povară pentru partenerele sale, ceea ce le va face să se plictisească de ea în cele din urmă. Ea spune că atunci când acest lucru se va întâmpla în cele din urmă, ea va fi lăsată doar cu amintiri („Lăsați-mă așa cum nu știe nimeni. Tot ce a rămas sunt desenele tale pe brațul meu”). Ella crede că, deoarece va fi abandonată prea repede („Izolată în tăcere”), simte că iubirea nu va avea nicio șansă („Ai spus că urăști iubirea, dar nu ai încercat-o. Aceste zile nu ajung niciodată atât de departe”). În punte, Ella spune: „Credeam că am trecut mai departe, dar am vorbit prea devreme. Importanța mea te lasă cu luna”). Ea se îngrijorează că odată ce relația se termină, importanța ei va dispărea și ceilalți o vor uita și vor uita tot ceea ce au trăit împreună. Ea crede că importanța ei va fi atât de departe încât este la fel ca luna. În final, auzim sticlă spărgându-se. Aceasta a fost folosită pentru a semnifica fie daunele pe care Ella și le produce ei însăși mental, fie durerea inimii când relațiile ei se încheie și cum se simte să fii uitat imediat.

Ella Lombardi este o cântăreață și compozitoare independentă de 17 ani, cu sediul în California de Sud. Ea a început să scrie piese originale în timpul pandemiei. Melodiile ei se învârt în jurul suferinței de dragoste pe care a trăit-o în adolescență și a încercării de a naviga prin emoțiile sale deoarece sunt atât de noi pentru ea. În prezent, lucrează cu jumătate de normă într-o butică locală pentru a-și finanța muzica. Participă și la evenimente de open-mic locale pentru a-și promova piesele și a se simți mai confortabil cu interpretarea live. Este evident că este o lucrătoare asiduă și are o etică incredibilă de muncă în ceea ce privește scrierea constantă a pieselor, interpretarea, munca și frecventarea școlii, toate în același timp, dar cu siguranță merită efortul pentru ea dacă oamenii din întreaga lume iubesc și se pot relaționa cu piesele pe care îi place să le creeze. Ascultă cel mai nou single al Ellei Lombardi, „Burden”, disponibil acum pe platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți