Recenzie: Butterflies – Kelia

Recenzie: Butterflies - Kelia

Ai simțit vreodată pentru cineva atât de mult încât te-a făcut să te simți rău la stomac? Sentimentele tale față de el sunt copleșitoare, corpul tău nu le poate gestiona? Melodia „butterflies” interpretată de Kelia descrie exact acest sentiment de a fi atât de pasionat de cineva încât îți provoacă fluturi în stomac! Acea senzație de furnicături în centrul tău este de obicei un semn că ești foarte îndrăgostit de cineva. Doar să te uiți în ochii lui îți poate lua răsuflarea, cu atât mai mult când te atinge. Simți „artificii în piept” atunci când ești în preajma lui și este diferit de tot ce ai simțit vreodată înainte. Dragostea este nouă și distractivă. Cel mai bun lucru este să ai satisfacția de a ști că el simte la fel ca tine și că i-ai provoca și lui fluturi în stomac.

Cu un sound RnB soft și clasic în instrumentație, Kelia ne teleportază într-o călătorie euforică prin ceea ce înseamnă să fii îndrăgostit. Există puțină funky în bas și ritmuri care îi conferă piesei cantitatea perfectă de energie pentru acest tip de melodie. Vocea ei luminoasă, dar cu suflet, ghidată de versuri puternice, te va face să dorim acel tip de dragoste descrisă. Melodia are o vibrație care este o combinație de RnB contemporan cu pop, cu suficiente armonii pentru a conferi piesei acea senzație euforică. Momentul meu preferat din piesă este pre-refrenul ritmic și vesel.

Kelia este o cântăreață și compozitoare pop/RnB contemporană cu baza în Seattle, Washington. A creat muzică încă din momentul în care a împlinit 12 ani, astfel fiind artistă de 10 ani, dar a lansat oficial primul ei single de studio, intitulat Too Bad To Be Sad, în anul 2018, după ce s-a asociat cu Tacoma Records (QRS) în 2017. De atunci, a lansat încă 7 piese inclusiv Butterflies. Artiștii ei preferați și sursele sale de inspirație includ Childish Gambino și Leven Kali. Muzica ei este scrisă direct din experiențele de viață și este un sunet ce poate fi descris ca autentic și sincer. Asigură-te că o urmărești pe Kelia pentru a fi la curent cu dezvoltarea uluitoare a ei ca artistă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți