Recenzie: Buy More Time – Darla Jade

Recenzie: Buy More Time - Darla Jade

Relațiile la distanță sunt adesea blestemul unui muzician în turneu. Este o provocare dificilă să încerci să păstrezi un sentiment de normalitate în viață atunci când ești mereu în drumuri, ocupat cu networking-ul sau în studio, separat de cei dragi. Experiețele de durere și dor apar întotdeauna atunci când miles and miles te separă de partenerul tău important. Darla Jade surprinde aceste sentimente în noul ei single, „Buy More Time”. Dând o perspectivă asupra înțelesului piesei, Jade afirmă: “Este scrisă în jurul conceptului de a-mi dori să pot cumpăra mai mult timp cu partenerul meu, deoarece nu îl văd atât de des pe cât aș vrea din cauza faptului că trăim la distanță, așa că este cu siguranță o piesă pentru toate cuplurile care sunt în relații la distanță. În jurul momentului în care am scris piesa am văzut filmul „In Time”, scenarizat și regizat de Andrew Niccol, care descrie timpul ca moneda pe care o primești, etc., și am găsit conceptul foarte fascinant.” Jade urmează în urmele muzicienilor care s-au luptat cu navigarea acestor relații complicate, având mesaje similare împletite în cântecele lor. Cu toate că sentimentul este prezent în hituri precum „Faithfully” de la Journey, „Buy More Time” oferă o nuanță proaspătă cu sunetul electro-pop cuving al lui Jade.

„Buy More Time” este o piesă vioaie, contagioasă, plină de melodii și versuri memorabile. Cu toate că versurile agridulci povestesc dorința lui Jade de a fi mai aproape de partenerul său, atitudinea plină de energie a piesei sunt sigure că te vor ridica dacă te simți trist. „Buy More Time” este condusă de ritmurile peppy electro-pop, oferind un fundal învăluitor pentru a dansa alături. Vocile ușoare și cristaline ale lui Jade sunt hipnotizante, captivante pentru ascultători de la început până la sfârșit. Rămânând fidel sunetului său rafinat, „Buy More Time” este învăluită într-o peisaj sonor visător, încărcat cu sintetizatoare, care este captivant de ascultat. Jade descrie sunetul ei ca o interpretare futuristică a muzicii anilor ’80, ceva ce „Buy More Time” ilustrează bine. Orice fan al muzicii pop sau al electro-pop-ului anilor ’80 ar iubi această piesă și ar asculta-o în buclă.

O interpretă impresionantă de electro-pop, compozitoare și artistă, Darla Jade a făcut valuri în industria muzicală începând din 2020. Artista din Marea Britanie a atras atenția multora cu primele două EP-uri ale sale plasându-se în lumea pop globală. Printre numeroasele sale realizări se numără câștigarea competiției Amazon ‘Breakthrough Booth’ la The Great Escape 2022 și prezența piesei sale „Stories On The TV” la BBC Radio 1, numind-o Piesa BBC Introducing a Săptămânii. Printre lansările sale populare se numără „Ghost In Me” și „Broken Armour”. Jade scrie regulat pentru alți artiști și a fost prezentă în numeroase piese. Una dintre colaborările notabile ale sale este cu BLOND:ISH & Nico de Andrea pentru piesa „Hold Tight”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți