Recenzie: BY NOW – RABEA

Recenzie: BY NOW - RABEA

Vă regăsiți vreodată în amintirea unei relații trecute care părea prea frumoasă pentru a fi reală? Uneori, atunci când pierdem ceva atât de minunat cu cineva, este greu să găsim ceva similar cu altcineva. Standardele tale sunt ridicate din cauza experiențelor pe care le-ai avut și nimic altceva nu se poate compara cu acea senzație pe care o știai odinioară. Te costă tot efortul să nu iei telefonul doar ca să auzi glasul iubirii tale din trecut. Poate fi agridulce pentru că ești fericit că ai avut ocazia să ai ceva atât de special, dar te doare că, după mult timp, nu ai reușit să găsești ceva mai bun. Acesta este sentimentul pe care RABEA îl abordează în noul ei single, „BY NOW”.

„BY NOW” este o experiență emoțională și cinematografică care te poartă într-o călătorie către un loc visător, etereal, de tip spiritual. În primul rând violoncelistă, RABEA orchestrează un peisaj sonor care te va pierde în fiecare secundă a acestei melodii. Cu reverb înalt, armonii sintetizate și versuri care îți trag de corzile inimii, „BY NOW” este o piesă perfectă de ascultat dacă ai nevoie să plângi; și nu trebuie să fii trist. Frumusețea instrumentației din această piesă este suficientă să-ți aducă o lacrimă de fericire în ochi. Vocile uimitoare și delicate ale lui RABEA răsună prin sfera melodică a acestui capodopera perfect realizată. Este aproape ca și cum ai simți, literalmente, sunetele curgând prin sufletul tău.

RABEA este o violoncelistă europeană și artistă pop alternativă dintr-un mic sat din Germania. Violoncelul a fost chemarea ei naturală, dar a decis să-și ducă muzica la un nivel complet nou. Fuzionând trăsături clasice cu muzica pop alternativă modernă, versuri însemnate și producție electronică, RABEA a descoperit un întreg tărâm al sunetelor experimentale și al melodiilor euforice. A creat un stil care este unic al ei și cu care toată lumea se va putea identifica și îndrăgosti. Dacă ți-a plăcut „BY NOW”, asigură-te că verifici și celălalt ei single recent, „Kingdom”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți