Recenzie: By Your Side – Conor Maynard

Recenzie: By Your Side - Conor Maynard

Conor Maynard lansează un nou single profund personal intitulat „By Your Side”, despre senzația indefinibilă de a lupta pentru o relație care se destramă și se apropie de sfârșit fără posibilitatea de a o reseta. Există un moment într-o relație tensionată când știi că totul s-a terminat în mintea ta, dar inima parcă nu reușește să primească acea notificare. Știi că nu mai sunt potriviți unul pentru celălalt, dar ei au fost piesa lipsă care te-a completat atât de mult timp și nici măcar nu îți amintești cum era viața înainte să apară și să-ți fure inima. Unele persoane sunt prea importante pentru a deveni doar un amintire. Te gândești la povestea pe care le vei spune copiilor despre cum v-ați întâlnit în loc să le povestești despre cine ți-a frânt inima. Iubirea poate fi o montagnes russes cu urcări, coborâri, întorsuri și bucle infinite, dar plimbările pot fi plăcute și adictive și există un motiv pentru care oamenii așteaptă în rând să le facă din nou și din nou. Uneori iubirea poate simți că te îneci, iar nu știi care e sus și care e jos, dar ai prefera să ții respirația sub apă pentru eternitate decât să iei o respirație însetată de aer proaspăt alături de oricine altcineva. Sfârșitul unei relatii înseamnă renunțarea la speranțele și visele tale pentru viitor, iar nimeni nu vrea să înceapă altceva când inima încă trăiește acea durere intensă, așa că continui să mergi mai departe, depui jurăminte că vei face mai bine, dar în interiorul tău știi că conduci un tren de mare viteză direct într-un perete de cărămidă, dar doar pentru o clipă îți închizi ochii, îți ții mâna și te bucuri de plimbare avându-l pe el alături de tine.

„By Your Side” este a doua lansare din seria de single-uri ale lui Maynard, inspirate de despărțirea grea prin care a trecut în iarna anului ’22. Noptile întunecate și reci, sinonime cu o inimă proaspăt sfărâmată. Această poveste sfâșietoare, de a se lupta cu o relație care este prea deteriorată pentru a fi reparată, dar în care te-ai implicat prea mult pentru a te retrage, este una care este prea bine de înțeles, indiferent de circumstanțele care o înconjoară. „By Your Side” este mesajul plin de sinceritate al lui Maynard pentru fanii săi loiali care au continuat să-l sprijine și să-l întrebe cum se simte în urma despărțirii și a dispariției sale bruște de pe rețelele sociale, în timp ce și-a luat timpul necesar pentru iubirea de sine, reflecție și un loc sigur și liniștit pentru a se vindeca. Lirica piesei este lăsată deschisă pentru interpretare, pentru a se ocupa de orice destrămare a unei relații, deoarece iubirea nu este singura conexiune care îți poate frânge inima sau să te facă să te simți de neîndepărtat. Cu toate că pasiunea și talentul său pur îi aduc aminte de muzica sa, din punct de vedere sonor, această piesă este extrem de unică în arhiva sa de lucrări și s-a inspirat din artiști precum 1975 și The Weeknd, care își lasă totul pe piesă. Chiar dacă instrumentalele sunt destul de vesele, versurile te poartă înapoi la acele nopți petrecute pe podeaua băii, în mijlocul primei tale indurerări de iubire. Conor a colaborat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi pe această piesă, scriind și abandonând peste 50 de cântece, înainte de a găsi echilibrul exemplar pentru a traduce acea poveste dureroasă într-un mod care să-i prezinte cel mai autentic. „By Your Side” este doar începutul noii ere de creativitate a lui Maynard și de colecție de despărțiri și vindecări.

Conor Maynard este un cântăreț / compozitor de 30 de ani din Brighton, Anglia. Un pionier constant în domeniul său, Conor a fost unul dintre primii talente autohtone care au făcut tranziția de pe Youtube la stardomul pop și au concertat în întreaga lume. Nu s-a temut niciodată să experimenteze sau să exploreze terenuri noi ale industriei și a reușit mereu să atragă noi audiențe în cariera sa, dar niciodată nu a compromis ceea ce îi vorbește ca artist. Albumul său de debut, „Contrast”, a obținut un loc de frunte în topurile din Marea Britanie și cinci single-uri în top 10 în Marea Britanie. Urmat a fost de fani devotați și recunoaștere internațională, cu turnee mondiale, premii și colaborări iconice. Mereu ambițios, Conor a jucat chiar și în spectacolul de pe Broadway „Kinky Boots”, pentru a prezenta o altă latură a abilității sale multifacetate ca artist și performer. În martie 2020, Conor a decis să își înceapă propria carieră ca artist independent după ce a petrecut un deceniu semnat cu o casă de discuri majoră și a obținut succes global. A continuat să rămână fidel lui însuși și să cucerească lumea. O săptămână după ce a luat această decizie, Marea Britanie a intrat în lockdown și, în ciuda faptului că acest lucru ar fi putut descuraja mulți artiști sau le-ar fi dat o scuză pentru o pauză, Maynard a lucrat mai mult ca niciodată și și-a dus cariera la înălțimi neexplorate, iar într-un singur an a acumulat peste 300 de milioane de streamuri pe Spotify și Apple Music, fără nicio susținere majoră din partea unei case de discuri. Acum a strâns peste 2,5 miliarde de vizualizări pe YouTube, 2 miliarde de streamuri pe Spotify și a devenit rapid unul dintre cei mai urmăriți artiști de pe TikTok din Marea Britanie. Maynard a făcut un cerc complet când și-a luat controlul carierei sale din propriul său studio, și în loc să fie descoperit ca un copil mic, el acum a descoperit exact cine este și exact unde dorește să meargă cu succesul sau pe parcursul unei decade și având libertate creativă totală!!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți