Recenzie: C67-C2RZ – Ashley Barksdale

Recenzie: C67-C2RZ - Ashley Barksdale

Această piesă a verii este fără îndoială relevantă și perfectă pentru a fi ascultată cu geamurile deschise și pentru a simți vântul în față, așa cum a făcut și Ashley. La un moment dat în viața noastră, cu toții am avut gândul să ne împachetăm spontan și să plecăm în lume fără o destinație sau un plan anume în minte. Până la urmă, trăim într-o lume liberă și suntem încă tineri, iar în cele din urmă, ne vom întoarce acasă. Așa că, de ce să nu facem asta fără ezitare? În „C67-C2RZ”, care se pronunță „cop cars”, Ashley Barksdale descrie toate gândurile și sentimentele pe care le avea în acest moment nebun al timpului petrecut cu un prieten. Ea împărtășește detaliile acestui moment spontan în timp ce dezvăluie că ei sunt de fapt urmăriți de poliție!

Piesa începe imediat cu vibrații puternice pop și un „oooo weee oooo ooo ooo ooo”. Ashley începe să cânte despre cum își trăiește viața în voie. Ea este conștientă că este liberă să facă ce dorește și decide să profite la maximum de asta. Deși se grăbește pe autostrada I-95 spre necunoscut, ne asigură că se distrează cântând: „Noaptea este tânără și suntem liberi să fim cine suntem”. Geamurile deschise, soarele apune și îți poți imagina cerurile roz și mov frumoase pe care Ashley le vede, cu vântul suflându-i prin păr. Este o seară perfectă de vară și ea se plimbă în necunoscut cu doar o minte deschisă. „Oooo weee oooo ooo ooo ooo” din introducere începe apoi să aibă sens. Îl auzim de mai multe ori și realizăm că ea îl folosește pentru a imita sunetul sirenelor de poliție, dar face asta pentru a ne spune că sunt urmăriți de poliție cu sirenele în funcțiune la maxim! Cu toate acestea, ei nu ar putea să mai fie puțin preocupati. Singura lor preocupare este să se bucure de compania reciprocă, să se relaxeze și să permită mașinii care merge cu viteză să-i ducă către destinația lor misterioasă („Hai să accelerăm și să devenim nebuni”).

Ashley Barksdale este o cântăreață independentă de muzică pop din New York. Ea urmează în prezent cursurile Roc Nation School of Music la Long Island University. Videoclipul acestei melodii este o perspectivă a Ashley de a trece cu viteză pe lângă toți ceilalți pe autostradă, cu aceleași ceruri roz și mov. Ea mai are o altă piesă lansată intitulată „Lovers Don’t Say (Goodbyes)”, precum și o versiune remixată a acesteia în care apare J.R. King. Urmați pe Ashley Barksdale accesând link-urile de mai jos și ascultați cea mai nouă piesă a ei, „C67-C2RZ”, disponibilă acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți