Recenzie: California – Estella Dawn

Recenzie: California - Estella Dawn

Recenzie: „California” – Estella Dawn

Estella Dawn aborde o abordare unică a despărțirii în cel mai recent single al său, „California”. În loc să fie plină de furie și resentiment amar, cântăreața îi spune fostului său partener că le dorește tot binele. Este un sentiment dulce care arată că uneori relațiile se pot încheia, dar lucrurile pot rămâne plăcute. Într-o lume plină de cântece de despărțire pline de furie și balade melancolice despre durerea inimii, „California” este o abordare revigorantă a cântecelor despre despărțiri. În refren, Dawn cântă: „Sper că vei găsi totul de care ai nevoie// În California// Că valurile sunt bune// Cerul albastru// Ai pe cineva care te adoră// Amintește-ți să respiri, dragul meu// Cea mai rea întotdeauna nu vine// Sper că vei găsi totul de care ai nevoie// În California// În California”. Cu aceste versuri, îi spune fostului său partener că, indiferent de ceea ce a dus la despărțirea lor, ea îi susține deciziile și le urează numai bine. Versul ulterior indică faptul că partenerul ei, mutându-se dincolo de țară în statul Californiei, este ceea ce a condus la încheierea relației lor. Ea cântă: „Dacă ai fi cerut, aș fi traversat țara// Naiba, se pare că asta nu era ceea ce îți doreai// Trebuie să faci ceea ce e mai bine pentru tine// Mereu te sprijin// Știu că asta e adevărul”. Aceste versuri dezvăluie că Dawn ar avea tot dreptul să simtă amărăciune față de fostul său partener și să-și dorească ratarea lui. Faptul că ei au plecat să-și urmeze visurile într-un alt stat este motivul pentru care acum ea își usucă ochii și-și vindecă inima frântă. Dar în schimb, ea arată că îi iubește cu adevărat dacă este dispusă să-i elibereze. Mesajul transmis de „California” este extrem de profund, deoarece ilustrează maturitatea emoțională admirabilă a lui Dawn și capacitatea ei de a transmite emoții umane reale și sincere.

Estella Dawn este o prințesă pop de neoprit, cu o discografie extinsă alcătuită din hit-uri pop de neuitat. Ca triplă amenințare prin cântat, compus și producție, „California” este o altă adăugare incredibilă la portofoliul său. Melodia debutează imediat cu vocea sa distinctă acompaniată de o chitară acustică pentru a introduce atmosfera de chill-pop. Chitara interpretează un riff fingerstyle care rămâne constant pe tot parcursul piesei, fluctuând din fundal pentru a crea un peisaj sonor dinamic. În pre-refren, ritmul se concentrează în principal pe talerele high-hat în timp ce o chitară electrică redă subtil o melodie în fundal. Când refrenul lovește, basul este introdus în timp ce chitara electrică începe să cânte acorduri luminoase. Vocile stratificate sunt adăugate vocii ireproșabile a lui Dawn, întărind producția dinamică. La sfârșitul refrenului, se redă o melodie luminoasă pe chitară, creând un element sclipitor și etereal în cântec, înainte de a trece la al doilea vers. Producția originală a primului vers revine cu adăugarea ritmului bateriei. Piesa capătă o chitară electrică mutată care cântă melodia cu voci stratificate adăugate. Pre-refrenul constă în bas și acorduri luminoase de chitară, înainte ca un val sintetic să treacă piesa înapoi în producția completă a refrenului. În punte, piesa se concentrează pe chitară acustică și voci stratificate, cu melodia luminoasă pe chitară electrică în fundal. Vocea îngerească a lui Dawn conduce trecerea în refrenul cu producție completă. În stilul clasic al Estellei Dawn, ultimul refren se concentrează pe gama vocală fenomenală a artistei, cu note înalte și falseturi ireproșabile. Piesa se încheie doar cu vocile stratificate ale lui Dawn cântând refrenul: „În California”. Încă o dată, cântăreața a demonstrat că este o forță de neoprit și merită să ocupe primul loc în toate clasamentele pop.

Estella Dawn este o cântăreață, compozitoare, producătoare și multi-instrumentistă din Noua Zeelandă, stabilită acum în San Diego, California. Muzica sa nu se limitează la un singur stil, ci amestecă sunete din mai multe genuri pentru a crea un sunet unic. În 2018, și-a făcut debutul cu primul său single, „Feet”. A lansat mai multe single-uri până la începutul pandemiei globale. În timpul carantinei, ea și-a luat timp pentru a-și îmbunătăți sunetul și a-și capta adevărata esență în muzica sa. În acel an, a lansat 10 single-uri originale la fiecare șase săptămâni, evidențiind abilitatea sa impecabilă de a menține publicul implicat, anticipând următoarea sa capodoperă. De atunci, Dawn a lansat mai multe single-uri incredibile și continuă să lanseze muzică care atrage sute de mii de ascultători. Creativitatea sa strălucește în fiecare dintre lansările sale și nu arată absolut niciun semn de încetinire.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți