Recenzie: Call Me Back – No Lonely Hearts

Recenzie: Call Me Back - No Lonely Hearts

Lupta cu cineva pe care îl iubești este pur și simplu cea mai urâtă senzație din lume; mai ales atunci când ai spus anumite lucruri pe care le regreți și pe care ți-ar plăcea să le poți retrage. Este chiar mai frustrant atunci când tot ce vrei să faci este să îi suni să le spui că îți pare rău și ei refuză să răspundă la telefon. Așa că rămâi blocat în întuneric, uitându-te la tavan și gândindu-te la ceea ce ai vrea să le spui dacă ai avea doar încă o șansă. „Call Me Back” de trupa No Lonely Hearts este un imn catchy și emoțional pentru toți cei patimiți romantici care au trăit o astfel de situație.

„Call Me Back” pare a fi o piesă de succes de tipul pop din anii 2010 pe care ai putea-o auzi la radio. Stilul aduce foarte mult aminte de acele zile cu One Direction. După prima ascultare, se fixează în mintea ta pentru ore întregi până când cedezi în cele din urmă și o mai asculți o dată. Ritmul acestei melodii te poartă cu gândul spre vară și este tipul perfect de piesă pentru a o adăuga în playlist-ul „Sunt în mașină”. Vocile sunt clare, melodioase și te fac să vrei să cânți împreună cu ele. Cel mai important, cel puțin pentru mine, este că versurile au legătură cu realitatea. Cuvintele te lovesc în burta stomacului; și împreună cu producția și peisajul sonor plăcut, ai o piesă pop capodoperă.

No Lonely Hearts este o trupă pop băiețească din Orlando, Florida. Oliver, Brian, Dylan, Aidan și Alex sunt cei cinci băieți care au fost selectați pe baza unui casting național pentru a face parte din cea mai mare trupă băiețească a lumii. Din 2022, au lansat cinci single-uri și un EP de Crăciun, inclusiv „Call Me Back” și cel mai recent single al lor lansat anul acesta, „Special Treatment”. Petrec tot timpul în studio alături de cei mai buni compozitori și producători muzicali, precum și performează live la diferite evenimente. No Lonely Hearts abia au început și abia aștept să văd ce vor face în continuare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți