Recenzie: Can I Get Your Number? – Coco Bevan

Recenzie: Can I Get Your Number? - Coco Bevan

„Pot să-ți iau numărul” este o melodie hipnotică și vibrantă, seducătoare și plină de încredere în locurile potrivite. Setând scena într-un club cu bătaie de bas, piesa capturează energia intoxicantă a unei conexiuni instantanee într-o noapte petrecută în oraș. După ce a devenit rapid populară datorită energiei sale masive și prezenței pe TikTok, Coco este hotărâtă să creeze un nou sunet care combine cele două pasiuni ale sale, cântatul și mixarea unui beat grozav. Ea a trăit multe conexiuni instantanee pe când se afla la pupitru și se bazează pe aceste experiențe pentru a crea un peisaj sonor care îi imersează pe ascultători în misterul pretendentului și în timpul exhilarant petrecut împreună în întunericul clubului.

Deși conceptul acestui cântec a fost conceput cu mult înainte, fanii lui Coco au cerut cu insistență lansarea lui după ce ea a distribuit scurte fragmente. Inspirată de răspunsul lor, Coco a lustruit piesa până la perfecțiune, creând o coloană sonoră perfectă care se bazează pe un bas puternic și sintetizatoare emoționale care curg ca o avalanșă de emoții pe care un nou flirt ți le poate lăsa. Percheziția constantă acentuează cercul nesfârșit și siguranța pe care noaptea ți-o oferă, un mister și o încredere care sunt anihilate în lumina soarelui, dar întărite în lumina lunii. Refrenul atrăgător cheamă din nou la melodie și dansul pe care o scânteie îl creează, o tracțiune și respingere care poate arde într-un cărbune încins sau se poate stinge. Dar nu ai altceva de făcut decât să încerci, așa că Coco întreabă în mod încrezător „Pot să-ți iau numărul?”

Această piesă este rezultatul unei colaborări internaționale cu producătorii din LA Sons of Sonix, compozitoarea britanică Cece Sutton și artista din Sydney, Coco Bevan. Petrecând patru luni în turneu în Europa, lucrând la o varietate de piese noi cu diferiți compozitori și producători și susținând diverse spectacole DJ, Coco începe o nouă eră în viața sa. Dar, poate cea mai mare oportunitate dintre toate este participarea la prestigioasa Academie DJ Tomorrowland din Belgia. Această prințesă a muzicii pop combinată cu un dependent de muzica house începe în sfârșit să facă valuri, iar Coco le urează bun venit în haosul ei selectat al iubirii, inimii frânte, manifestării, nopților nebune și tuturor celorlalte lucruri din viață.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți