Recenzie: can I hear it again? – KYRA

Recenzie: can I hear it again? - KYRA

În primele momente – sunet filtrat și acorduri de pian coborâte – cel mai recent single, „can I hear it again?” al cântăreței/cantautoarei KYRA pare să captureze durerea inimii. Pe măsură ce cuvintele artistei în vârstă de 19 ani prind contur, însă, imaginea devine dulce și plină de iubire. Nu e o amăgire perversă, există o durere la miezul piesei; e acea durere delicată de a te simți atât de plin de afecțiune încât s-ar putea ca în orice moment să cazi în bucăți. Pe durata majorității cântecului, KYRA umple aranjamentul cu atingeri ușoare, găsind impactul cel mai puternic în detalii subtile: distorsiuni pulsatoare, stropi de coarde și armonizări vocale gustoase. Aceste straturi de armonii vocale par a fi valuri de dorință crudă care se izbesc de țărmurile lirice. Deși e spațios, „can I hear it again?” construiește eficient către apogeul său climactic, un crescendo de pasiune. Este o piesă măreață care emană căldură, confort și tandrețe.

Învelișați de sunetul delicat, KYRA cântă despre infatuarea copleșitoare – emoții care te înțeapă, te strâng și te învăluie. „Amuzant, acum sunt atât de obsedată, e evident, dar nu am spus încă acele cuvinte,” plutește ea peste o minunată nălucă de coarde. Mici momente, precum jocul de șah, contribuie la calitatea diaristică și adaugă dimensiune povestirii. „Când cânți la chitară în patul meu / e din inimă, pentru că ai câștigat-o pe-a mea.” În timp ce KYRA creează un arhivă a acestor emoții puternice, își dorește să trăiască în acele momente din nou și din nou. În mijlocul ei se află dorința de a onora iubirea în cea mai crudă și sinceră formă a ei. KYRA surprinde starea prezentei iubirii sale, acceptând natura ei mereu în schimbare.

„Can I hear it again?” este prima lansare oficială a cântăreței/cantautoarei KYRA. A scris-o despre prietenul ei pe care l-a cunoscut într-o sesiune de scriere a unei melodii acum un an. Înregistrarea care deschide piesa este conversația lor de la prima întâlnire. Muzicianul în vârstă de 19 ani se inspiră din lucrările artiștilor precum Father John Misty, Taylor Swift și The 1975, printre alții. Pe Tiktok, KYRA împărtășește fragmente, coveruri cu chitara și informații despre muzica sa. Scrie că „can I hear it again?” este una dintre cele mai personale declarații artistice de până acum, asimilând-o cu o pagină deschisă din jurnalul său.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți