Recenzie: “Can’t Say No” – James Heresy

Recenzie: “Can’t Say No” - James Heresy

Ce este mai important? Păstrarea unei sănătăți mentale sau menținerea unei relații toxice? Ei bine, artistul muzical James Hersey a scris o melodie pentru a vă ajuta să răspundeți la această întrebare. Noul său single, „Can’t Say No”, a fost inspirat de o conversație pe care a avut-o cu o prietenă, în care ea i-a spus că se luptă să găsească cum să mențină o relație sănătoasă și să aibă o sănătate mentală bună. Versurile, care sunt extrem de captivante, sunt, de asemenea, foarte reale și ușor de înțeles. „Sunt un păcătos în jocul tău” și „Doar tu mă dezamăgești, mă lași în jos, cerșind pe pământ în timp ce te văd plecând”, se regăsesc în refren și sunt poate cele mai puternice versuri din melodie. Este o situație cu care, din nefericire, mulți dintre noi s-au confruntat, așa că auzirea unor versuri ca acestea ne poate ajuta cu adevărat să punem lucrurile în perspectivă.

Stilul piesei este destul de ritmat în comparație cu mesajul din spatele ei. Este clar că este o melodie pop și, în unele cazuri, poate că nu ar funcționa. Cu toate acestea, îmi place modul în care totul se întrepătrunde în această piesă. Cred că totul este ritmat bine, iar vocea lui Hersey este doar cireașa de pe tort. Are o claritate remarcabilă în voce, iar eu am constatat că, de obicei, îmi stârnește interesul mai mult instrumentalul, dar în acest caz vocea lui m-a atras cu adevărat. Vreau să spun că am ascultat această melodie în bucla timp de câteva ore bune acum și pur și simplu nu mă pot plictisi de ea. Este foarte unică și a făcut melodia și mai bună.

James Hersey creează muzică de la sfârșitul adolescenței sale și a fost etichetat rapid ca un artist indie stabilit. Piesa lui „Coming Over” a devenit virală în 2015, iar de atunci, el a lansat mai multe melodii publicului. Anul trecut, Heresy și-a creat propria casă de discuri împreună cu prietenii săi și lucrează în prezent pentru a lansa muzica pe care toți au creat-o împreună. Albumul său viitor, „Let It Shine”, urmează să fie lansat pe 15 septembrie. După lansare, Heresy va participa la diverse festivaluri muzicale, inclusiv Coachella și Lollapalooza. „Can’t Say No” este o melodie care, în opinia mea sinceră, are potențialul de a deveni un hit viral. Abia aștept să aud ce va lansa James Heresy în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți