Recenzie: Can’t Stop – Liloe Rix

Recenzie: Can't Stop - Liloe Rix

„Can’t Stop” este un imn motivațional care îi reamintește tuturor celor care ascultă să cucerească lumea și să nu-și pună niciodată la îndoială propriul potențial. Uneori, suntem în fața unor provocări care ne țin la pământ, într-un loc întunecat unde avem puține speranțe să ieșim singuri. Dar Rix ne amintește că alții, ea însăși inclusă, au reușit să iasă din această groapă. Narativa inspirațională a lui Rix ne reamintește că, atâta timp cât ne punem în mișcare, nimic nu ne poate opri să ne confruntăm cu problemele în față. Vulnerabilitatea lui Rix față de propriile probleme și nesiguranțe ne amintește că nu suntem singuri în necazurile noastre și că, împreună, putem găsi puterea de a ne baza unii pe ceilalți și de a ne motiva.”

„Cu o voce puternică și un fundal muzical plin de energie, peisajele sonore ale lui Rix sunt gestionate frumos pentru a se completa reciproc. Cel mai evident, maniera ei de a cânta clarifică faptele, amintindu-le ascultătorilor că nu toată speranța este pierdută și că puterea este cultivată cu oamenii din jurul nostru. Rix conturează o narativă frumoasă care se potrivește perfect cu ascensiunea ușoară a cântecului către vârf, vocea delicată, dar hotărâtă a lui Rix transmitând cât de bine „Nu mă poți opri”. Sunetul polisat al cântecului este expert realizat pentru a evidenția punctele forte ale muzicii și vocii, cu diferite elemente care se îmbină perfect, creând un peisaj sonor coeziv și dinamic, care este atât captivant, cât și captivant.”

„Liloe Rix este un avocat al sănătății mintale, care își propune să-și expună propria nesiguranță prin cântece extrem de intime, care se bazează pe scrierea sinceră a cântecelor și sunetele calde. Influentează de Maggie Rogers, Jade Bird și HAIM, talentatul ei joc la chitară este fundalul perfect în timp ce explorează propriile limite ca tânără adultă care încearcă să își lase amprenta asupra lumii. După lansarea melodiilor anterioare „Let Go”, „The Limit” și „Wander”, „Can’t Stop” este cea de-a patra lansare din primul său EP „Imperfections”, care va apărea în curând în mai 2023.”

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți