Recenzie: Captor – ICEBERG

Recenzie: Captor - ICEBERG

Ai avut vreodată pe cineva atât de important pentru tine, încât să îți ocupe atât de mult gândurile și să simți că te-a capturat complet? ICEBERG surprinde cu măiestrie acest sentiment specific și vulnerabil în piesa ei „Captor”. „Captor” explorează aceste sentimente și încearcă să le înțeleagă. În jurul acestui conflict se găsește melodia pop-rock molipsitoare care compune această piesă.

ICEBERG aduce o prezență sensibilă și puternică în „Captor” prin vocea ei unică. Vocea ei bântuitoare, dar reconfortantă, o diferențiază și o face o vocală aparte. Vocea ei se potrivește perfect cu versurile sale profund vulnerabile. Împreună, versurile și instrumentalele creează o senzație euforică, în ciuda gravității temei abordate în piesă. Cel mai euforic moment al cântecului este, fără îndoială, puntea, care este foarte climatică și creează o senzație satisfăcătoare pe măsură ce ascultătorii se apropie de finalul piesei.

ICEBERG este originară din Pennsylvania, dar s-a mutat la Londra și în prezent locuiește în statul New York. În ultimii patru ani, a lucrat ca producătoare și compozitoare la Londra. Perfecționându-și aceste abilități, ICEBERG își propune să lanseze în curând noul său EP, care va demonstra talentul său imens. La fel ca și EP-ul, „Captor” evidențiază și abilitățile și talentele muzicale ale ICEBERG, reușind să povestească frumos o poveste, învăluită într-o muzică care se potrivește perfect.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți