Recenzie: Caroline – Fritz Hager

Recenzie: Caroline - Fritz Hager

Fritz Hager, compozitor alternativ de pop și fost star American Idol, începe anul 2023 cu un nou single catchy numit „Caroline”. „Caroline” este o piesă convingătoare și amuzantă despre o noapte numai bună de stand. Hager inventează o poveste fictivă în această piesă, creând un fel de dramă în stil sitcom în jurul acestui stand de o noapte. În cântec și în videoclip, personajul principal masculin uită numele cunoștinței lui și este confruntat cu „dimineața după”. În timpul acestui moment, încearcă să determine dacă trăiește o amnezie apatică sau un coșmar mai puțin umoristic.

„Caroline” este plină de atitudine alternativă pop și de melodii memorabile. Single-ul are ritmuri chităroșe amuzante, ritmuri pop irezistibile și versuri comice, creând astfel o adăugare distractivă la starea actuală a muzicii. Intre chitare si vocile pline de foc ale lui Hager, această piesă reprezintă o combinație frumoasă de pop alternativ și rock indie. Versurile în sine sunt amuzante, dar sunt completate de un videoclip captivant. Hager cântă: „Și spun Caroline/Nu-mi vine să cred că am ghicit corect”, iar personajul principal masculin cade pe podea într-un sentiment de ușurare că a reușit să ghicească numele corect. Videoclipul este plin de momente amuzante de genul acesta, sigur că va pune un zâmbet pe fața oricui. Alături de acest videoclip struțăcios, „Caroline” este o capodoperă indie plină de veselie.

Fritz Hager este un artist autodeclarat „indie guy”, care abordează genuri muzicale de la rock la pop la punk și ceea ce este considerat Matt Healy. Hager atribuie dragostea sa pentru muzică creșterii sale în Texas. A crescut ca un copil obișnuit al unui predicator și a participat la corul bisericii sale. Prin experiențele sale în corul bisericii, Hager și-a dezvoltat urechea muzicală și vocea, luându-și în cele din urmă prima chitară în clasa a șasea și începând să compună muzică. În timpul pandemiei de Covid-19, i s-a pus în față alegerea de a renunța la aspirațiile sale de a avea o carieră în muzică sau de a le îndeplini. Hager a ales ultima variantă și a participat la ediția a 20-a a emisiunii American Idol, devenind un favorit al fanilor și al juraților. A ajuns în Top 5 la emisiune, iar piesele de pe primul său EP au ocupat primele poziții în topurile iTunes în timpul competiției. Fiind independent prin natura sa, proiectul cu același nume al său a fost finanțat în întregime prin crowdfunding. Succesul acesta a fost urmat rapid de single-ul lui Hager, „Hearts Align”, care a ajuns pe locul 5 în topurile alternative. De când a părăsit emisiunea American Idol, Hager a început să concerteze, susținând artiști precum Maddie Poppe și Leah Marlene. De asemenea, își dedică timpul studioului, compunând și înregistrând noi piese pe care cu toții le așteptăm cu nerăbdare să le auzim.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți