Recenzie: casamigos – Virginia To Vegas

Recenzie: casamigos - Virginia To Vegas

„casamigos” de Virginia To Vegas spune povestea unei seri pe care cu toții am trăit-o înainte. Două suflete care au ieșit să fie invizibile se simt văzute unul de celălalt și găsesc camaraderie în discuții superficiale și în cocktail-urile tari din bar. Când băuturile încep să curgă și muzica bubuie, nu mai ești sigur dacă tequila te înfierbântă sau dacă sunt priviri cochetate schimbate cu un străin care îți amintește de casă pentru o clipă. Muzica se estompează iar fundalul se estompează, iar ce rămâne sunt doi străini care nu au nimic de pierdut; două pahare de shot și două persoane care nu-și fac probleme că sunt folosite pentru seara respectivă. Poate că e Casamigos, iar poate că e compania, dar este o amețeală de nedescris. Să fim beți de dragoste pentru o seară și să ne rugăm ca luminile să nu se aprindă și să nu vină mahmureala.

„casamigos” este o piesă pop contagioasă care cu siguranță te va pune în mișcare. Indiferent dacă ești într-un club sau în sufragerie, muzica te străbate ca un shot dublu răcoros și nu are nevoie de nimic altceva. Melodia plină de viață și versurile senzuale se combină ca o băutură amestecată delicioasă și este una pe care vrem să o comandăm din nou și din nou. La fel ca toate nopțile bune și poveștile bune, această piesă a început cu o sticlă de tequila Casamigos, iar restul este istorie. Evoluția piesei „casamigos” reflectă o seară în oraș care nu încetează să devină mai bună. Spre deosebire de răsăritul soarelui care pune capăt unei nopți în oraș, suntem transportați într-un bar, un club sau pe ringul de dans ori de câte ori apăsăm play și aceasta este o seară „casamigos” pe care suntem siguri că o vom aminti.

Virginia To Vegas este unul dintre exporturile globale cele mai promițătoare ale Canadei. Este un cântăreț, compozitor și producător ale cărui talente au fost descoperite pentru prima dată pe YouTube. Cunoscut în mod larg pentru refrenele sale pop lipicioase și hook-urile electronice, Virginia To Vegas este un fenomen internațional. A acumulat peste 735 de milioane de stream-uri și este un artist vândut în multe platină. În timp ce se află într-un turneu național ca headliner, VIIV continuă să colaboreze cu cei mai buni compozitori și producători muzicali ai momentului, precum Mike Wise, David Mescon și Geoff Warburton. „casamigos” este piesa de referință de pe ultimul său album, „life gets interesting…” și munca sa cu siguranță vă va lumina ziua ca primul înghiț dintr-un vineri de la ora 5. Virginia To Vegas… către univers și pe măsură ce ne servim un pahar de Casamigos, sperăm că el va fi coloana sonoră a fiecărei seri în oraș și a fiecărei dimineți după aceasta.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți