Recenzie: Catch Me – Glowstate

Recenzie: Catch Me - Glowstate

„Catch Me” este un imn synth pop infectios de prins, care redă perfect ciclul repetitiv de a te implica într-o relație toxică. Când întâlnești pe cineva pentru prima dată, este ușor să nu acorzi atenție modului în care te tratează într-un mod care te respinge. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, începi să observi unele comportamente descurajatoare. Te întrebi de ce alții par să își ducă relațiile fără probleme, dar tu ești atras de cineva care te rănește în mod crud. Știi cât de mult te doare și cât de puternic îți controlează emoțiile, dar nu poți scăpa de sentimentele tale. În timp, înțelegi cât de nociv este acest ciclu de a fi disprețuit, dar totuși te lași prins de sentimente din nou. Știi că te îndrăgostești din nou, dar totuși continui să te implici în această relație.

Cea mai recentă piesă a lui Glowstate este un imn de pop alternativ sintetizat, calmant, cu o pereche vocală adictivă. Primul aspect remarcabil al acestei piese este cât de directă și infectioasă este ritmul și instrumentarea. Vocile bărbatului și a femeii se îmbină perfect și se completează reciproc. Vocile se învârt în jur una alteia atât de mult încât se contopesc, în special atunci când vocea bărbatului intră într-un ton mai înalt. Instrumentalul pop indie sintetizat completează vocile în mod armonios. Naturalețea relatabilă a versurilor oferă o juxtapunere interesantă care face dintr-o piesă deja unică un adevărat imn pentru ureche. O atmosferă adictivă a fost creată prin împletirea vocilor și a instrumentelor, fiind momentul culminant al unor versuri contemplative și reduse la tăcere.

Glowstate este un duo nou format de pop alternativ synth-pop cu baza în San Diego, California. Perechea talentată creează muzică împreună de mult timp și investește dragoste și timp în fiecare piesă pe care o lansează. Ei și-au construit și menținut o bază solidă de fani fideli prin intermediul rețelelor sociale. Muzica lor se concentrează în mod obișnuit pe probleme relevante precum conștientizarea sănătății mentale și i-a consacrat astfel ca o prezență relatabilă în muzica de astăzi. Ei postează în mod regulat imagini de pe timpul creării muzicii lor pop alternativ adictive și fac evidentă devotamentul lor față de meseria lor. Ei au peste o mie de ascultători pe toate platformele de muzică și sute de redări pe fiecare dintre piesele lor. Nu uitați să-i urmăriți pe rețelele sociale și să ascultați „Catch Me”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți