Recenzie: Chasing (feat NEIMY) – Solar State x NSH

Recenzie: Chasing (feat NEIMY) - Solar State x NSH

În single-ul lor de muzică ușoară dance-pop, „Chasing”, NEIMY, Solar State și NSH povestesc despre o femeie care așteaptă cu optimism ca persoana ei specială să se întoarcă la ea. O persoană pe care o urmărea cu plăcere pentru senzația pe care o provoca. Acum ea s-a obosit, reevaluează relația și emoțiile ei spun: „Trebuie să te scot din mintea mea / Mă amorțesc în mare parte în timpul nopții / Știu că unii spun că durează doar timp / Aceste cicatrici se vor vindeca, nu pot să dau înapoi”. Autorecunoașterea este realizarea a ceea ce nu meriți și în acest caz, ea nu merită să fie lăsată în urmă. Uneori, este copleșitor să te simți singur, ca și cum te-ai afla în mijlocul deșertului, fără o direcție reală de urmat. Dar „Chasing” oferă o perspectivă visătoare asupra situației prin producția melodioasă și ritmurile de pe ringul de dans, oferind ascultătorului un motiv să creadă că ea își găsește în cele din urmă drumul înapoi acasă.

Cu chitara acustică imediată și instrumentația de fundal blândă la început, cântecul crește treptat în ritm și dinamică – până la punctul în care pare că muzica în sine aleargă. Deși sună captivant, versurile însele emană o altă tonalitate, deoarece femeia din poveste recunoaște că nu mai tânjește după vânătoare: „Acum doar alerg, alerg, alerg după senzații / Obișnuiam să le dorim, să te doresc / Îți amintești cum se simte? / Acum doar alerg, alerg, alerg după senzații / Dar nu mai vreau să alerg.” Vocile lui NEIMY preiau armoniile melodioase și le fac să strălucească, zburdând deasupra instrumentației jucăușe de fluit și ritmurilor vesele. „Chasing” este o colaborare artistică care combină tușele de producție profund suave și versuri care provoacă inima, creând o melodie senină în ciuda mesajului său.

Solar State nu este străin de lumea electro-pop, începându-și cariera în 2011 și acumulând peste 1 miliard de stream-uri de-a lungul anilor. Bazat în Amsterdam, abilitățile sale de compoziție și producție muzicală i-au câștigat un urmăritor extins pe rețelele de socializare și platformele de streaming de-a lungul întregii lumi, iar muzica sa a devenit de 25 de ori Platină. Atunci când vine vorba de muzică, el are un dar al lui Midas, ceea ce i-a adus un loc solid în industrie, deschizându-i mai multe uși pentru a colabora cu alți artiști renumiți și creând o serie de hituri. NSH este unul dintre acei artiști de excepție, colaborând pentru prima dată cu Solar State pe single-ul lor captivant, „Chasing”. În ascensiune, NSH (pronunțat NASH), este un producător și compozitor muzical suedez. Cariera lui artistică a început în 2016, cu primul său single lansat și cu colaborarea de pe „Survival”, un hit electronic. De atunci, el a dezvoltat un sunet de dans ușor de plajă, care poate fi auzit în cel mai recent single în colaborare, „Chasing”. Cu muzică nouă în pregătire, nu există niciun dubiu că NSH este un viitor talent muzical deosebit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți