Recenzie: Cheap Silver Lining (feat Luke Sital-Singh) – LULLANAS

Recenzie: Cheap Silver Lining (feat Luke Sital-Singh) - LULLANAS

Toți suntem vinovați de a supraanaliza la un moment dat în viața noastră. Mai ales atunci când am experimentat un traumatism în relațiile din trecut, este greu să nu fii mereu înspăimântat de faptul că ai putea strica din nou lucrurile cu altcineva. Pot să te privească într-un fel greșit și vei începe să simți că își pierd interesul pentru tine. ‘Cheap Silver Lining’ de LULLANAS evidențiază gândurile prin care trecem când supraanalizăm schimbările subtile dintr-o relație. Rămâi blocat gândindu-te: „Sunt supărați pe mine? Am făcut ceva ce nu le-a plăcut? De ce mereu stric totul? Încă mă vor?”. Uneori, trebuie doar să facem o respirație adâncă, să ascundem insecuritățile și să ne dăm seama de conexiunea specială pe care o avem cu cineva.

Amestecat cu o chitară acustică în temă folk și un bass reminiscent al lui Foster The People, acest cântec de indie pop te atrage instantaneu. Vocalele blânde ale duoului format din surori dau viață versurilor lor poetice. Acest cântec a fost co-scris și produs de artistul aclamat Luke Sital-Singh, pe care LULLANAS l-au invitat să cânte armonii în compoziție, creând în cele din urmă rezultatul perfect al armoniilor etere și al unui ritm irezistibil. Stilul acestui cântec îmi amintește de ceva ce ar face parte din coloana sonoră a seriei de filme The Hunger Games, cu coarde acustice ciupite și voci emoțional ușoare și aerisite, combinate suplimentar cu armonii înfricoșătoare și fraze care se termină în acorduri minore.

LULLANAS este un proiect al două surori gemene, Atisha și Nishita Lulla. Crescute în Pennsylvania, surorile au crescut ascultând o varietate largă de muzică, de la The Beatles la Shania Twain; dar adevărata lor călătorie muzicală a început cu darul simplu al unei chitare de la tatăl lor când fetele mergeau la colegiu. Gemenele Lulla au folosit muzica pentru a trece prin cele mai stresante momente, în special când făceau internshipuri de vară în New York City. S-au găsit cântând oriunde și oriunde li s-a oferit ocazia. Au cântat chiar și în secțiunea de produse a unui magazin Whole Foods; câți artiști pot spune asta?! Cariera lor împreună a fost schimbată pentru totdeauna când surorile au mers în India să-și viziteze bunica, unde li s-a dat ocazia să înregistreze una dintre melodiile lor într-un studio. Primul lor single, ‘Don’t Say’, a acumulat peste 3 milioane de stream-uri pe Spotify de la lansare. Surorile au peste 500.000 de ascultători lunari stabili, chiar dacă nu au mai lansat nimic de la 2021. Dar vor reveni puternic în 2023 cu ‘Cheap Silver Lining’ și multă altă muzică în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți