Recenzie: Cheer Up – Charlie John

Recenzie: Cheer Up - Charlie John

Este frustrant atunci când oamenii îți oferă sfaturi neajutorate în legătură cu sănătatea ta mentală. Unii îți vor spune pur și simplu să fii mai fericit atunci când te simți deprimat, de parcă ar fi o idee nouă pe care nu ai fi avut-o în considerare până acum. Charlie John răspunde la sfaturi de genul acesta cu noul său single, „Cheer Up”. Piesa este un răspuns sarcastic la cei care îți spun să te bucuri atunci când treci printr-o perioadă de depresie, anxietate sau altceva care nu se repară ușor. Oferecând context inspirației din spatele cântecului, Charlie menționează „Am vrut să creez ceva care să le reamintească oamenilor și societății că problemele oamenilor sunt de multe ori mult mai greu de rezolvat decât crezi. Am vrut să spun că ar trebui să cunoști pe cineva înainte să-i judeci și să-i spui să se simtă mai bine rapid, când asta pur și simplu nu este posibil.” „Cheer Up” este menit să fie o celebrare a bolilor mentale și își propune să creeze conștientizare în acest domeniu.

„Cheer Up” este o melodie dinamică și energizantă, perfectă pentru playlist-urile tale de primăvară și vară. Piesa are melodii captivante și vii, însoțite de versuri sarcastice. „Cheer Up” este o combinație gustată între pop rock și indie pop. Ritmurile de chitară electrică îndrăznețe și un fundal pianistic plin de viață conduc această piesă, transformând-o într-un cântec fermecător și vesel. „Cheer Up” are și un beat pop energic și animat, creând o atmosferă vibrantă perfectă pentru a dansa. Fanii formațiilor The Band Camino, The Wldlfe și COIN se vor identifica cu siguranță cu acest cântec. „Cheer Up” este o piesă obligatorie pentru orice iubitor de indie pop.

Venind dintr-o familie de muzicieni și compozitori, pasiunea lui Charlie John pentru muzică nu este o surpriză. A crescut ascultând artiști precum Stevie Wonder, The Doobie Brothers și Earth, Wind & Fire. La vârsta de 6 ani, Charlie cânta pentru familia și prietenii săi. La 18 ani, a început să cânte la chitară și și-a început călătoria muzicală, cântând pentru diferite evenimente în timp ce lucra și mergea la școală. Charlie a câștigat recent premiul „Cel mai bun cântec original pop” și „Cel mai bun cântec singer/songwriter original” la Ohio Music Awards din 2016. De asemenea, a câștigat Marele Premiu la competiția internațională de compoziție Songdoor 2016 cu piesa sa „Change Me”. Cel mai recent, în 2023, Charlie a fost invitat să cânte un set de muzică originală la SXSW și urmează să concerteze la Summerfest 23 în iunie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți