Recenzie: Chlorine – Ella Lombardi

Recenzie: Chlorine - Ella Lombardi

Despre multe ori, valorizăm în mod greșit familiaritatea în detrimentul loialității sau a bucuriei atunci când vine vorba de relații, atât romantice, cât și de prietenie. Noul single al lui Ella Lombardi, „Chlorine”, comunică experiența cu care ne putem regăsi cu toții de a ne întoarce în mod continuu la oamenii toxici din viața noastră. Este ușor să ignorăm toate semnele de avertizare, pur și simplu pentru că vrem să vedem ce este mai bun în cineva căruia îi pasă de noi. Versurile lui Ella descriu această durere sufletească, dar în același timp transmit, publicului, ușurarea care urmează când în cele din urmă îi eliberăm. „Chlorine” oferă ascultătorilor o melodie ritmată, demnă de dansare, în același timp abordând subiecte adânci precum regretul, vina și durerea. Cu cât reascultați „Chlorine”, cu atât veți recunoaște emoțiile copleșitoare de tristețe și furie exprimate în versurile frumos scrise de Ella.

„Chlorine” se deschide cu un chitara lină, urmată de vocea fermecătoare a lui Ella. Armonizarea vocală fără cusur combină registrele atât joase, cât și înalte, pentru a crea armonii divine și a adăuga adâncime suplimentară cântecului. Gama vocală largă a lui Ella permite ca notele sopran înalte să se evidențieze în refren, în timp ce notele bogate de tip alto adaugă putere și emoție în alte versuri. Versuri minuțios construite, precum „Mi-am purtat secretele pe mânecă, nu știam nimic, imi plăcea mirosul de clor”, transmit o emoție intensă și permit publicului să le interpreteze adevărata lor semnificație. În acest caz, versurile comunică cum încrederea distrusă poate lăsa în urmă o rană adâncă și cât de ușor este să fugi spre ceva care inevitabil ne va răni.

Ella Lombardi este o cântăreață și compozitoare talentată care abordează genul indie-pop. A câștigat peste 1.6k de ascultători lunar doar pe Spotify, iar „Chlorine” a atins deja 1.5k difuzări, la doar 10 zile după lansarea sa pe 20 ianuarie. Primul ei single, „Made to Be Mine”, a fost lansat în 2022 și se prezintă ca o baladă romantică și sfâșietoare. Videoclipul oficial al piesei „Made to Be Mine” a fost lansat în iulie 2022 și prezintă o cinematografie uluitoare, cu utilizarea atât a luminii naturale, cât și a celei artificiale, precum și o gamă largă de tipuri de cadre și decoruri. Muzica lui Ella poate fi descoperită pe diferite playlist-uri cunoscute de pe Spotify, precum „Volume Up”, „No Feelings”, „Nostalgia FM” și „Undiscovered Indie”. Dacă ți-a plăcut „Chlorine” la fel de mult ca și nouă, fii sigur să urmărești evoluția lui Ella Lombardi, deoarece speră să lanseze câteva single-uri și, eventual, un EP în 2023.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți