Recenzie: Choke – HALLIE

Recenzie: Choke - HALLIE

Văzându-l pe fostul „întâlnindu-se cu alții” poate fi înfiorător, tipul de furie copleșitoare care îți strânge gâtul. Noul single al lui HALLIE, „Choke”, aduce un omagiu puternic unei persoane speciale, mărturisindu-și angajamentul și iubirea față de această persoană. Cu un spin electronic într-o melodie pop clasică, ea spune „Voi bea până când mă îmbolnăvesc” și „Aș suferi mai degrabă decât să te găsesc cu altcineva”, rezumându-și loialitatea puternică pentru această relație. Cred că mulți se pot identifica în a avea încredere în cineva, iar piesa subliniază cum, în schimb, este natural să dorești devotament.

Începând cu un sunet de pian retro, chitară rapidă și ad lib-uri vocale mai înalte, există o calitate captivantă, dar familiară muzicii. Amintind de romanele adolescente în devenire (similar cu Camp Rock), există o tonalitate imediat energică și tinerescă care te ține captiv în poveste. Hallie trece la falsetul ei cu versul „Poate că mi-am pierdut mințile”, oferind un sentiment de dorință și contemplație care subliniază întreaga piesă. Refrenul principal al melodiei introduce voci cu ton digital, ajutând la distingerea secțiunii și, în opinia personală, făcând Refrenul și mai antrenant. Apreciez foarte mult creativitatea și detaliile acordate pauzei principale, cu solo-uri de chitară cool, linii vocale care apar și dispar, lovituri puternice de tobe și favoritul meu, accentuarea inspirației și tusea. Este dificil să spun exact de ce, dar luminozitatea piesei, melodia ingenioasă și elementele electronice te fac să fii întotdeauna curios, distingând-o de alte muzici punk pe care le-am auzit!

Compozitoare, producătoare și muziciană desăvârșită, HALLIE și-a lansat primul ei EP „Hallie: Born For This” în 2022, afirmându-se în scena muzicii punk-rock, amplificând imnuri moderne ale încrederii în sine și puterii personale. Folosind producția grungey, punk-rock combinate cu elemente revigorante de muzică pop și electronică, nu este surprinzător faptul că muzica ei a ajuns la mii de ascultători pe Spotify și a fost prezentată în emisiuni cunoscute, precum Queer Eye și Love Island. De la melodia fantomatică „Fangs” la cea groovy „Supernatural”, muzica ei capturează subtil teme religioase, combinând energia de la începuturile anilor 2010 a lui Avril Lavigne cu energia grea și experimentală a artiștilor precum Ruelle. Apreciem că nu îi este frică să își asume puterea, lucru care cu siguranță îi va ajuta pe oameni să își asume a lor! Astăzi dimineață, ascultam melodia ei „Born Like This” în mașină pe drumul spre serviciu și am simțit imediat o motivație mai mare. Abia aștept să aud mai multă muzică de la ea!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți