Recenzie: “City Limits” – Allegra Miles

Recenzie: “City Limits” - Allegra Miles

Ai experimentat vreodată sentimentul de a avea nevoie de o evadare din realitatea ta pentru o perioadă? Ei bine, trebuie să asculți această melodie. „City Limits” este cea mai recentă piesă a lui Allegra Miles, și dovedește cât de mult a evoluat în calitate de artistă! Piesa, pe care Miles a spus că a scris-o în aproximativ 30 de minute, a fost evident cea mai ușoară piesă pe care a compus-o! „Nu am analysat prea mult sau judecat nimic”, a spus Miles. „Ceea ce a fost cu adevărat eliberator”. A descris piesa ca fiind una care redă aceeași vibrație ca atunci când te plimbi prin oraș noaptea. Cred că pot fi de acord cu această afirmație.

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai unice piese pe care le-am ascultat în ultimul timp. În primul rând, vreau să vorbesc despre vocea lui Miles. Are un sunet aproape ireal în tonalitatea ei, care m-a captivat aproape imediat. Pe parcursul piesei, Miles cântă diferite rulouri, și deși sună angelic într-un fel, ajută cu adevărat să adauge un strat suplimentar de profunzime acestei piese scurte, dar dulci. Tempoul este mai rapid decât mă așteptam inițial, dar chiar funcționează. Miles spune că deja avea acordurile gândite în minte și, după câteva minute la pian, a lăsat versurile să curgă. Fiecare element al acestei piese funcționează în mod excepțional împreună, ceea ce a făcut experiența primei audieri și mai plăcută.

Allegra Miles este o cântăreață și compozitoare de 20 de ani, cu sediul în Palm Beach, Florida. S-a implicat în muzică de când avea aproximativ patru ani. Cu toate acestea, a început să se implice cu adevărat în industrie când a început să participe la diferite competiții muzicale. În primul rând, Miles a concurat în cadrul emisiunii The Voice pentru sezonul 18 în 2020, unde a ajuns în semifinale. Apoi, Miles a concurat în sezonul 20 al emisiunii American Idol în 2022. Acolo, a ajuns până în Top 14. De când a concurat în aceste emisiuni, Miles și-a concentrat atenția nu doar asupra educației sale, ci și asupra interpretărilor sale. Ea cântă regulat la restaurante și festivaluri, și chiar a participat la turnee naționale alături de artiști precum BabyJake și Fritz Hager. Allegra Miles va reuși foarte mult în cariera sa. Îmi amintesc să o fi urmărit în The Voice, și mi-am spus același lucru și atunci. Sincer, nu pot să aștept să aud ce va lansa în continuare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți